Thung Zang Bay in Chumphon

Wie regelmatig in Thailand komt zal zich vergapen aan de prachtige stranden en eilanden die Thailand rijk is. De totale kustlijn bedraagt 3.219 km en veel daarvan is goed bedeeld met oogverblindende tropische stranden. Daarnaast heeft Thailand maar liefst 1.430 eilanden waarvan een aantal bekende maar ook een groot aantal onbekende en onbewoonde eilanden.

In deze nieuwe serie tonen wij bijzondere foto’s van stranden, strandhuisjes en eilanden. De Thaise namen van de eilanden worden meestal voorafgegaan door het woord Koh of Ko (Thais voor eiland). De eilanden, maar ook de stranden liggen in of aan de Golf van Thailand en de Andamanse zee en kenmerken zich door een ongekende schoonheid.

Dagelijks gaan wij op zoek naar aansprekende foto’s van eilanden, stranden en strandaccomodaties. Het kan gebeuren dat er meerdere foto’s van hetzelfde strand of eiland worden geplaatst. Dat heeft te maken met enorme aanbod en het soms lastig is om te kiezen. In ieder geval willen wij in beeld brengen waarom Thailand zo’n enorme aantrekkingskracht heeft op toeristen wereldwijd. Dat heeft vooral te maken met de prachtige foto’s die zijn gemaakt en waar je al van geniet wanneer je er naar kijkt.

Veel plezier!

Ban Chuen Beach (Arinchawit Jit / Shutterstock.com)

 

 

Nachtleven van Bophut village op Koh Boput op Koh Samui

 

Chaloklum baai op Koh Phangan

 

Thung Wua Laen Beach vanaf het Dinsor uitkijkpunt in Chumphon

 

Koh Samet


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

2 reacties op “Stranden, strandhuisjes en eilanden kijken in Thailand (10)”

  1. l.lagemaat zegt op

    Weer heel mooie foto’s, compliment!

  2. Bjorn zegt op

    Jullie doen me elke dag wegdromen!


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website