CRU Champagne Bar at Centara Grand at Central World Bangkok (i viewfinder / Shutterstock.com)

De grootste hotelketen in Thailand, Centara komt met een aanbieding voor gratis overnachtingen in Thailand, Vietnam en Sri Lanka. De ‘buy one, get one free’ aanbieding maakt deel uit van een 48-uurs flash-verkoop die loopt van 10 november tot 11 november.

Reizigers kunnen genieten van een vakantie voor de halve prijs bij een verblijf van minimaal twee of meer nachten. De aanbieding is geldig voor hotelboekingen tot 31 maart volgend jaar bij meer dan dertig Centara hotels en resorts in Thailand, Vietnam en Sri Lanka.

Voor Centara-hotels in Thailand kunnen maximaal twee kinderen ook profiteren van dit voordeel. Thai kunnen ook nog eens 40% korting krijgen met de lopende overheidscampagne ‘Rao Tiew Duay Gun’ (We Travel Together) campagne. De laatste incheckdatum om te profiteren van de voordelen van het overheidssubsidieprogramma is 31 januari 2022.

Of reizigers nu naar Thailand gaan voor een romantisch uitje, een leuke winkeltrip in Bangkok of een leuke gezinsvakantie met kindvriendelijke resorts in Pattaya en Hua Hin, Centara heeft een scala aan opties, van stadshotels en strandresorts tot villa’s met zwembad in veertien bestemmingen om uit te kiezen. Centara Reserve Samui opent in december 2021 haar deuren.

Gasten die nog geen CentaraThe1-lid zijn, kunnen zich gratis aanmelden om te profiteren van x3 punten met alle 11.11 Flash Sale-boekingen en andere ledenvoordelen.

Centara Hotels & Resorts hanteren de gecertificeerde gezondheids- en hygiëneprocedures met het uitgebreide Centara Complete Care-programma.

Meer info: https://www.centarahotelsresorts.com/11-11-flash-sale

Bron: Bangkok Post

5 reacties op “Laatste dag: gratis overnachting bij Centara in Thailand, Vietnam en Sri Lanka”

 1. hugo zegt op

  Raar,

  De site van Centera na gegaan

  Niets van terug gevonden.

  • Twan zegt op

   https://www.centarahotelsresorts.com/vi/node/17016

 2. Tourist S.P zegt op

  Helaas geen test&go optie.

 3. https://www.centarahotelsresorts.com/11-11-flash-sale

 4. Any zegt op

  Ik heb contact gehad met ze en kreeg dit terug.
  Flash Sales special promotion only apply to Premium Deluxe Cabana and Cabana Suite Rooms. Geldt alleen voor de duurdere kamers.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website