Een bevriend jong stel, de Thaise Nam en de Engelsman Craig, vertelde mij gisteren hun ervaring met een lang weekend in het bijna in het bos verborgen Loft Hill Resort in Chantaburi.

Zij wonen sinds niet al te lange tijd samen in een bescheiden onderkomen en voelden beiden de behoefte om hun jachtig leven in Pattaya even te onderbreken met een paar dagen vakantie. Via een tip werden zij opmerkzaam gemaakt op het Loft Hill Resort in Chantaburi en boekten daar een kamer voor enkele dagen.

Het was een schot in de roos! Het is gelegen midden in de natuur aan de weg 317 en als je niet geïnformeerd bent zou je er zo aan voorbijrijden. Het Loft Hill Resort heeft alles wat je van een klein resort mag verwachten, mooie kamers, goed restaurant en een stromend riviertje, dat je uitnodigt een nat pak te halen.

Het is stil, erg stil zelfs met alleen het geluid van vogels en stromend water. En dat was precies wat het verliefde paar wilden. Lekker genieten van de natuur, het heerlijke eten, het riviertje en uiteraard van elkaar en verder nietsdoen. Nou ja, nietsdoen? Natuurlijk ontbraken hun mobieltjes niet en dus werd er bij tijd en wijle wel een spelletje gespeeld en wat rondgedarteld op internet.

Loy Krathong

Toen werd het maandag de elfde en kreeg het stel te horen, dat er ’s avonds een soort bijeenkomst plaats zou vinden om Loy Krathong te vieren. Nam en Craig vroegen zich af wie er dan wel zouden komen, want afgezien van het resort was er volgens hen in de hele streek geen ander huis te bekennen. Maar zie, na zonsondergang druppelden de eerste bezoekers binnen en het werd nog gezellig druk met vrijwel uitsluitend Thaise mensen, die in de omringende bergen woonden.

Tenslotte

Het Loft Hill Resort is een goede tip voor mensen, die enkele dagen van absolute rust willen genieten. Of het Nam en Craig geholpen heeft? In het woensdagavond toernooi in Megabreak kreeg ik met Nam te maken en werd volkomen afgedroogd.

Kijk voor contactgegevens en locatie van het Lof Hill Resort op hun Facebook pagina: www.facebook.com/euangluangchan/

– Herplaatst bericht –


» Laat een reactie achter


Rating: 3.00/5. From 3 votes.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website