Nou en? Zult u misschien zeggen, er worden dagelijks vele mensen 60 jaar, zo bijzonder is dat niet. Dat is ontegenzeggelijk waar, maar het team van Philanthropy Connections, de onder leiding van de Nederlander Sallo Polak staande organisatie, dat zoveel voor vooral kansarme kinderen in onder andere het noorden van Thailand doet, wil zijn verjaardag wel tot een bijzondere gebeurtenis laten worden.

De uitnodiging om mee te werken aan een bijzondere verjaardag

In een bericht schrijft het team het volgende:

Beste vrienden,

Op 8 April is het zover; Sallo wordt 60!

Het zal jullie niet verbazen dat hij absoluut niet van plan is het kalmer aan te gaan doen. De oprichter en stuwende kracht van onze organisatie is gedrevener dan ooit om samen met ons het verschil te maken in het leven van kansarme kinderen en volwassenen.

De resultaten die we bijna dagelijks zien, zijn de beste motivatie om meer te doen voor nog meer mensen. We dromen niet: Kinderen krijgen echt betere kansen in het leven wanneer zij op een goede manier worden begeleid.

Sallo kan zich dan ook geen mooier verjaardagscadeau voorstellen dan dat we nog meer gaan betekenen voor kansarme kinderen en volwassenen. Met vaste maandelijkse bijdragen laten we dromen uitkomen.

Sallo’s verjaardagswens aan jullie: een maandelijkse donatie.

Met die steun gaan we door met het maken van een verschil. Al met € 15 per maand bereiken we meer dan jullie je voor kunnen stellen. 

Dank!

Het team van Philanthropy Connections (en dit keer zonder Sallo).

Doe mee

Wij hebben op dit blog al vaker aandacht besteed aan deze no-nonsense stichting, die het verdient het goede werk op een solide financiële basis te kunnen doen. Ik steun de Stichting al enkele jaren met een bescheiden maandelijkse gift en hoop, dat meerdere bloglezers dat inmiddels ook al doen. Als u nog twijfelt, kijk dan naar onderstaande video over Tomato Village en als je die vrolijke koppies zit van die prachtige kinderen, dan doet u toch zeker ook mee!

Recent interview

Kijk voor een recent interview met Sallo Polak op deze link: philanthropyconnections.org/news/an-interview-with-sallo-on-his-60th-birthday waar u ook meer informatie vindt over hoe u mee kunt doen.

1 reactie op “Sallo Polak van Philanthropy Connections wordt 60 jaar”

  1. Sallo Polak zegt op

    Heel veel dank, Gringo. Wat een verrassing dat je dit plaatste. We kunnen alle steun inderdaad heel goed gebruiken en krijgen werkelijk prachtige dingen voor elkaar. Als iemand meer wil weten, contact me gerust op [email protected].

    Hartelijk dank,

    Sallo


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website