Paspoortkantoor voor Thais in Pattaya

Door Gringo
Geplaatst in Expats en pensionado
Tags: ,
11 juni 2013

Goed nieuws voor uw Thaise partner, buren, vrienden en kennissen. Sinds begin deze maand hoeven Thais in en rondom Pattaya niet meer naar Bang-na te reizen om een paspoort aan te vragen of te verlengen.

Begin deze maand heeft de afdeling Consulaire Zaken van het Thaise Ministerie van Buitenlandse Zaken namelijk een kantoor geopend in Pattaya. Het kantoor is gevestigd op de eerste verdieping van het Avenue Winkelcentrum aan Second Road en is geopend van maandag tot vrijdag van 8.30 tot 15.30. Krantenberichten spreken over een grote belangstelling de eerste dagen.

De opening van dit kantoor is een begin van het Ministerie om in meerdere grote provinciesteden paspoortkantoren te openen. Nu nog is het aanbod beperkt tot Bangkok, Chiang Mai, Khon Kaen, Korat, Ubon, Surat Thani, Songkhla en Yala. Pattaya is dus het negende kantoor waar Thais terecht kunnen voor hun paspoortzaken.


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “Paspoortkantoor voor Thais in Pattaya”

  1. Fred Janssen zegt op

    Waarschijnlijk wordt ten onrechte Udonthani niet genoemd want reeds in 2011 heeft mijn Thaise vriendin daar haar paspoort geregeld!!


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website