Op de Algemene Leden Vergadering van de NVTHC heeft scheidend voorzitter Do van Drunen twee leden geëerd voor hun niet aflatende activiteiten voor de vereniging. Hij stelde de vergadering voor hen te benoemen als ‘leden van verdienste’. Uiteraard na wijziging van het huishoudelijk reglement.

Webmaster Rob Piers kreeg een plaquette overhandigd, terwijl Ad Gilisse deze op korte termijn tegemoet kan zien. Hij was op dat moment met echtgenote Nellie op de terugweg van Nederland naar Hua Hin. Ad zet zich (organisatie/ foto’s, kascommissie) uitermate geestdriftig in voor de NVTHC.

Het bestuur stelde daarnaast voor om Do van Drunen te benoemen tot het eerste erelid van de vereniging. Do heeft de clubs in Bangkok en Hua Hin in allerlei functies meer dan tien jaar gediend.

Nadat penningmeester Leo Vos de financiële stand van zaken had toegelicht, werd Mar van de Marel op eigen verzoek benoemd als tweede lid van de kascommissie (naast Ad Gilisse).

Vervolgens deelde Do mee dat de vereniging stopt met de verkoop van de bekende oranje muntjes. De muntjes die nog in omloop zijn, blijven op de borrelavonden bij Say Cheese geldig tot 1 januari. Vanaf nu kunnen de aanwezigen eten en drinken contant afrekenen.

Omdat de NVTHC bij gebrek aan gegadigden een compleet bestuur moet ontberen (vicevoorzitter/secretaris Hans Bos treedt tot nader order, benoemd door de leden, op als coördinator en contactpersoon) kwam Mar van de Marel met het voorstel een ‘task force’ op te zetten om nieuwe wegen te vinden om de vereniging te laten voortbestaan. Initiatiefnemer is Henk Wouterse, die een meer virtuele aanpak voorstaat om de behoeftes en wensen van Nederlanders in Hua Hin en Cha Am beter op elkaar af te stemmen. Het streven is om virtuele contacten te combineren met fysieke activiteiten, zoals borrelavonden, golftoernooien en ga zo maar door. De task force brengt binnen drie maanden verslag uit hoe de vereniging nieuwe wegen kan inslaan. Vooralsnog bestaat deze uit Herman Philipsen, Mar van de Marel, Hans Goudriaan en Hans Bos.

Daarna was het tijd voor het uitstekende buffet dat Say Cheese uitbater Jeroen Groenewegen ons voorzette, aangeboden door het scheidende bestuur van de NVTHC.


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “NVTHC eert één erelid en twee leden van verdienste”

  1. Hans Bos zegt op

    In het verhaal ontbreekt de waardering (met plaquette) die Theo van der Heijde toekomt. Hij heeft de NVTHC vier jaar gediend als evenementencoördinator en legde in de loop van het afgelopen jaar zijn functie neer.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website