Van links naar rechts voorzitter Do van Drunen van de Nederlandse vereniging, Karin Bloemen, ambassadeur Kees Rade en zijn echtgenote Katharina. (foto Ad Gillisse, vrij van rechten)

De Nederlandse Vereniging Hua Hin/Cha Am was er in geslaagd om rasartieste Karin Bloemen te strikken voor een eenmalig en uniek optreden in deze Koninklijke badplaats aan de Golf van Thailand. Mooier nog: het optreden vond plaats in het restaurant van de Banyan, de mooiste golfbaan van de 11 die Hua Hin en Cha Am telt. Bovendien is het project voor een groot deel eigendom van Jan Brand en Jan Onderdijk, beide in de Quote 500.

Zelfs de Nederlandse ambassadeur Kees Rade, zijn echtgenote Katharina en de chargé d’affaires Thomas van Leeuwen woonden het spetterende optreden van Karin Bloemen bij. Wat een vakvrouw! En wat een mimiek. Ze wist de 150 aanwezigen met de beentjes van de vloer te krijgen en zelfs de vrouw van ambassadeur Rade kon niet blijven zitten. De Banyan had gezorgd voor een uitgebreid Indonesisch buffet. Nederlandse gasten waren zelfs vanuit Bangkok overgekomen om Karin Bloemen te zien.

Karin gaf dit eenmalige en unieke optreden ter gelegenheid van het tienjarig bestaan van de Nederlandse vereniging, die in Hua Hin en Cha Am bijna 80 leden telt. Samen met haar man Marnix Busstra gebruikt ze de dagen in Hua Hin om te werken aan haar nieuwe show. Karin heeft drie maanden geleden twee nieuwe knieën gekregen, maar daar was tijdens haar optreden niet veel van te merken.

2 reacties op “Karin Bloemen speelt zaal in Thailand plat”

  1. Arie zegt op

    Die Jan Brand die in het artikel wordt genoemd is toch niet Jan Brand uit Bergschenhoek?

  2. wil zegt op

    Het was een fantastische voorstelling, van een echte ras artieste, die inderdaad in staat is om een hele zaal gek te krijgen. Ook het aangeboden buffet was heel goed verzorgt en smaakte goed. Complimenten voor een ieder die hier aan heeft meegewerkt.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website