Ambassadeur Kees Rade en zijn echtgenote hebben de uitnodiging van de NVTHC aangenomen om op 27 oktober het optreden van Karin Bloemen bij te wonen op de golfclub van de Banyan, voor de manifestatie ‘NVTHC, 10 jaar in volle bloei!’.

Het bestuur van de vereniging is inmiddels druk bezig de rest van het avondvullende programma op die avond gestalte te geven. Alle drie VIP-tafels zijn vergeven en inmiddels hebben zich al 28 mensen aangemeld voor het optreden van Karin Bloemen en het bijbehorende uitstekende buffet. Op de avond zelf bestaat de mogelijkheid om tegen betaling met La Bloemen op de foto te gaan.

Leden van de NVTHC kunnen zich tot 31 augustus aanmelden voor een toegangskaart bij penningmeester [email protected] Zij krijgen dan een bevestiging en betalingsverzoek à raison van 900 baht p.p.. Wie het eerst komt, maalt ook het eerst. Na 31 augustus zijn de resterende kaarten, als die er dan nog zijn, beschikbaar voor niet-leden à 1200 baht per persoon.

Als sponsoren van de avond hebben zich inmiddels gemeld: B-Quik, KLM, de Banyan, zorgverzekeraar David Shield, the Green Parrot, AA Verzekeringen, Zsiska en Heineken.

De naam David Shield zegt u mogelijk weinig. Als verzekeringsmakelaar in Thailand werkt AA Insurance Brokers reeds enkele jaren intensief en naar volle tevredenheid samen met verzekeringsmaatschappij David Shield. Het is niet voor niets dat AA zelfs het eigen personeel bij David Shield heeft ondergebracht.

De Banyan biedt voor deze gelegenheid overnachting op het resort aan tegen sterk gereduceerde prijzen van 2800 baht voor een een-kamer villa en twee slaapkamers voor 3800 baht. Golfen kan deze dag voor een green fee van 2000 baht, normaal 3100.

De Nederlandse Vereniging Thailand onderhoudt nauwe contacten met de Nederlandse Vereniging Bangkok en de Nederlandse Vereniging Pattaya. Als lid van de NVT bent u daarom ook op evenementen van de NVP en de NVTBKK welkom en kunt u deze bezoeken tegen ledenprijzen.

Het nieuws van de NVTHC is is te vinden op deze website.

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website