Alex Binnekamp (links) in gesprek met Khun Peter (rechts) op de Banyan golfbaan in 2013

Gisteren bereikt mij het bericht dat Alex Binnekamp, eerder deze week, plotseling is overleden en slechts 58 jaar oud is geworden. Alhoewel Alex geen bekend persoon was op Thailandblog, was hij dat wel in de expat communty in Hua Hin.

Alex was vooral actief in de financiële sector in Thailand. Zo was hij onder meer CFO van de Banyan en oud-voorzitter van de Lions in Hua Hin. In de periode dat Alex werkte voor de Banyan in Hua Hin leerde ik hem kennen en ben daarna nog een aantal keren bij hem thuis geweest, waar wij altijd gastvrij werden ontvangen.

Over de rondleiding op de Banyan, heb ik in 2013 een stukje geschreven en dat herhalen we vandaag te nagedachtenis aan Alex: https://www.thailandblog.nl/sport/banyan-hua-hin/

Wij wensen zijn familie, vrienden en andere betrokkenen veel sterkte de komende tijd.

Khun Peter

2 reacties op “In Memoriam: Alex Binnekamp (58) Hua Hin”

 1. PEER zegt op

  Beste Khun Peter,
  Gecondoleerd met het verlies van je vriend.
  Helaas, 58 da’s veel te jong.
  Hopelijk heeft hij genoten van Thailand en z’n leven

 2. egbert zegt op

  Geachte Khun Peter.
  Gecondoleerd met je te jong overleden vriend Alex Binnekamp,heel mooi deze nagedachtenis dat alex mag rusten in Vrede en u heel veel sterkte met dit zware verlies, wij zelf gingen v/d corona jaarlijks naar Hua Hin, ben er zeker van dat Alex heeft genoten in Hua Hin,met gepaste Groet Alisa&Egbert.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website