(Foto: Thailandblog)

Op verzoek van Buitenlandse Zaken informeert Stichting Goed u over het volgende. Men kan deelnemen aan een onderzoek voor Nederlanders in het buitenland tot 31 maart 2022. Dit onderzoek wordt door verschillende organisaties, ambassades en consulaten verspreid, om zo veel mogelijk Nederlanders over de grens te kunnen bereiken. Laat ook jouw mening horen en gelden!

Overheidsdiensten werken samen aan één portaal, Nederlandwereldwijd.nl met alle relevante informatie op één plek. Een centrale plek voor het regelen van uw overheidszaken. U vindt hier informatie over overheidsproducten en -diensten die u als Nederlander over de grens nodig kunt hebben. Van DigiD tot rijbewijs, van AOW tot stembiljet, van paspoort tot studiefinanciering. Op Nederlandwereldwijd.nl kunt u inmiddels voor al deze zaken – en veel meer – terecht, en de medewerkers van Nederland Wereldwijd staan 24/7 klaar om uw vragen te beantwoorden, met u mee te denken en waar nodig door te verwijzen naar de juiste instanties en kanalen.

Deze maand (maart 2022) voert onderzoeksbureau CHOICE in opdracht van het Nederlandse Ministerie van Buitenlandse Zaken een nieuw onderzoek uit. Dit onderzoek bevat vooral vragen over uw recente ervaringen met diensten van de Nederlandse overheid en uw oordeel over overheidsdienstverlening in het algemeen. Ook gaat de enquête in op de gevolgen van de corona crisis voor overheidsdienstverlening. De resultaten worden gebruikt om de Nederlandse overheidsdienstverlening, waaronder Nederland Wereldwijd, zo goed mogelijk te laten aansluiten op uw behoeften en wensen.

We hopen dat u mee wilt doen aan dit onderzoek. Deelname aan het onderzoek duurt ca. 15 minuten, en kan tot 31 maart 2022. U kunt het onderzoek bereiken via deze link: https://surveys.thechoice.nl/s3/dpc2145-k4

Bij voorbaat dank, Stichting Goed.

2 reacties op “Doe mee met onderzoek naar de dienstverlening van de Nederlandse overheid”

  1. chris zegt op

    Vragenlijst al ingevuld.

  2. Johan zegt op

    Vragenlijst in gevuld en nu maar hopen dat het iets oplevert


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website