(ADVERTORIAL)

Op 25 november 2011, is aan Sukanya Thais Afhaalrestaurant in Dieren, het TRA-keurmerk toegekend.

TRA staat voor “Thai Restaurant Association”, een initiatief van de Thaise Ambassade om de authenticiteit van de Thaise keuken in Nederland te promoten en te waarborgen. De gasten van de deelnemende restaurants hebben de zekerheid, dat er in deze restaurants authentieke Thaise gerechten worden geserveerd en dat deze gerechten ook door Thaise koks worden bereid. Van de ca. 175 Thaise restaurants die Nederland telt, zijn er tot op heden slechts 25 restaurants aan wie zo’n keurmerk is toegekend en dat maakt het juist zo bijzonder en dat temeer, omdat:

 • het TRA-keurmerk tot dusverre overwegend aan grote Thaise restaurants met een 40 -60 of meer zitplaatsen is toegekend;
 • het restaurants zijn, die al jaren bestaan en in de grotere steden zijn gevestigd.

Gezien het feit, dat Sukanya slechts over een paar tafeltjes beschikt, net geopend is (1 september 2011) en in een klein plaatsje als Dieren is gevestigd, is dit heel bijzonder. Het mag dan ook duidelijk zijn, dat Sukanya Thais Afhaalrestaurant er trots is op het verkregen keurmerk.

SUKANYA Thaise buffetcatering

Een vorm van catering die bij de klanten zeer goed aanslaat.

De Thaise buffetcatering van Sukanya is bij uitstek iets om bij speciale gelegenheden (vanaf ca. 10 personen) uit te proberen. In samenspraak met de klant wordt er een menu samengesteld en in chafing dishes aangeleverd. Het buffet kan natuurlijk ook in het restaurant worden genuttigd.

Het menu bestaat veelal uit 4 -5 verschillende gerechten, gecombineerd met gebakken witte rijst en een soep vooraf. Het voordeel is dat er niets opgewarmd hoeft te worden, de chafing dishes zo op tafel gezet kunnen worden, waardoor de klant gelijktijdig met zijn/haar gasten van het eten kan gaan genieten. Aangezien Sukanya vrijwel wekelijks een buffetcatering heeft, is het wel van belang om dit een aantal dagen van tevoren te bespreken.

Meer informatie: www.sukanya.nl

No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “TRA-keurmerk voor Sukanya Thais Afhaalrestaurant in Dieren”

 1. R.Tersteeg zegt op

  Tja dit is een gebeuren wat je weinig ziet/hoort onder de buitenlandse restaurants in Nederland. Het feit dat er authentiek eten wordt geserveerd!! Heel belangrijk! Veelal wordt de smaak aangepast aan de Europese smaak ja hoor en dan roepen o ik heb gisteren Thais gegeten terwijl ze troep hebben gegeten ,prima dat dit soort rest: goed op komen zetten.
  Sommige Thaise gerechten moeten heet zijn want anders is het niet lekker,en deze restaurant’s geven dan ook aan hoe de pittigheid is d.m.v. 1 of meerdere pepertjes op de menulijst.En waar ik mij het meest aan erger is die z.g. tv koks als die op hun eigen houtje Thais gaan koken en dan nog naar eigen versie om er variatie er in te brengen.
  Ze denken dat ze alles kunnen en weten,in ieder geval is de Thaise keuken perfect en na 30 jaar heb ik het idee dat ik nog niet alles heb gegeten want deze heerlijk ekeuken is zeer uitgebreid.
  Ronald.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website