De regering dient zich volledig te concentreren op het wegwerken van het water voordat met het bedrijfsleven wordt gepraat over herstelplannen.

‘Rehabilitation plans can come later. We want the government to solve the flooding first so we can assess the damage’, zegt Kyoichi Tanada, president van Toyota Motor Thailand.

Alhoewel sommige auto-onderdelen uit andere landen kunnen worden betrokken, is de autoproductie in Japan toch vertraagd, daar die voornamelijk afhankelijk is van onderdelen uit Thailand, en overwerk is er niet meer bij. Een auto telt 30.000 tot 40.000 onderdelen. Er hoeft er maar één te ontbreken en hij kan niet worden afgemaakt. Ook de productie in andere Aziatische landen is verminderd omdat de fabrieken daar eveneens afhankelijk zijn van onderdelen uit Thailand. Deze maand neemt de binnenlandse productie en verkoop af van 40.000 naar 16.000 eenheden.

www.dickvanderlugt.nl


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website