Detailhandel wijzigt plannen

Door Redactie
Geplaatst in Economie, Overstromingen 2011
Tags: , ,
28 oktober 2011

De grote detailhandelsbedrijven wijzigen hun plannen nu Bangkok wordt bedreigd. Normaal zou binnnenkort het hoogseizoen beginnen.

Een overzicht:

  • Robinson Department Store verplaatst zijn evenementen, die gepland waren voor 3 filialen, naar verkooppunten in veilige gebieden. De filialen Ayutthaya en Future Park zijn gesloten, het filiaal in Rattanathibet dreigt te sluiten.Vorige week ging het filiaal in Phitsanulok open; de verkopen waren 70 tot 80 procent hoger dan verwacht. De verkoopcampagnes voor het vakantieseizoen worden herzien. De nadruk zal komen te liggen op artikelen die de mensen na de overstromingen nodig hebben, zoals kleine elektrische apparaten en artikelen voor het huishouden.
  • Central Department Store heeft zijn marketingcampagne ter gelegenheid van het 64-jarig bestaan, oorspronkelijk gepland voor 9-13 november, uitgesteld. De middennacht verkopen in Chiang Mai en Hat Yai gaan evenwel door; in Bangkok vervallen ze.
  • De Mall Group overweegt ook haar marketing evenementen aan te passen.
  • Central Pattana Plc sloot woensdag CentralPlaza Pinklao. De openingstijden van de andere winkels in de buitenwijken van Bangkok zijn verminderd met 1 tot 2 uur.
  • Tesco Lotus heeft 30 tot 40 van zijn winkels gesloten en 7-Eleven 270 van zijn 6200 winkels.
  • Big C Supercenter Plc verwacht de eerste scheepslading met drinkwater (14.400 flessen) uit Maleisië volgende week te kunnen distribueren. Het wachten is op toestemming van de Food and Drug Administration.
.

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website