Melder: John

Het lijkt er op dat er mogelijkheden zijn om naar Thailand te gaan op basis van een Non-immigrant O-A visum. Derhalve nu druk bezig met allerlei documenten te verzamelen. Om de blog leesbaar te houden zal ik mijn vragen per ‘uitdaging’ stellen.

Ik heb mijn VOG aangevraagd via www.vog-aanvraag.nl.

Dit bedrijf deed/doet ook Pre Employment Screeningen voor het bedrijfsleven.

Als je het via hen doet zijn de totale kosten even hoog als dat je dit via het gemeentekantoor doet in je woonplaats (scheelt je behoorlijk wat tijd doordat je niet naar het gemeente kantoor hoeft te gaan en dat je dat VOG aanvraag formulier niet uitgebreid hoeft in te vullen).


Reactie RonnyLatYa

Algemene opmerking voor inzenders.

Sommige afkortingen zijn algemeen bekend, andere minder.  Ook zijn er afkortingen die Nederlanders gebruiken maar in België onbekend zijn en omgekeerd. Indien je in een tekst een afkorting gebruikt, gelieve dan minstens éénmaal de volledige benaming te gebruiken. Zo is het meteen voor iedereen duidelijk wat die afkorting wil zeggen.

VOG – Verklaring Omtrent het Gedrag

 Ter info. In België noemt dit nu een “Uittreksel uit het strafregister”. (Het vroegere “Getuigschrift van goed zedelijk gedrag”.) Is normaal gratis te bekomen in België.


Note: “Reacties zijn zeer welkom op het onderwerp, maar beperk u hier tot het onderwerp van deze “TB Immigratie Infobrief.  Heb je andere vragen, wil je graag een onderwerp behandeld zien, of heb je info voor de lezers, dan kan je dat steeds sturen naar de redactie.  Gebruik hiervoor enkel www.thailandblog.nl/contact/.  Bedankt voor uw begrip en medewerking”

No votes yet.
Please wait...

2 reacties op “TB Immigration Info Brief 079/20: Non-immigrant O-A visum – VOG”

  1. Sjoerd zegt op

    Klopt, ik heb het ook gedaan via deze route. Ging snel!
    Uittreksel geboorte- en bevolkingsregister kan (bij alle gemeenten in NL?) ook online!

  2. MikeH zegt op

    Ter aanvulling: de zg.. VOG moet in het Engels zijn en heet dan Certificate of Conduct.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website