Melding: Wim
Betreft: Immigration Ubon Ratchathani

 • Datum 26-06-2019
 • Immigratiekantoor Ubonratchathani stad.
 • 90 dagen melding.

Er werd niet gekeken of de laatste jaarverlenging vóór of na de nieuwe regelgeving van 1 maart was. De mijne was overigens 05-03-2019.

Het ging zoals het al jaren gaat bij de 90 dagen melding. Men neemt de oude 90 dagen melding, doet iets op de computer en print de nieuwste 90 dagen melding uit. Er wordt niet gevraagd ook maar iets in te vullen. Er werd niets gezegd over de nieuwe regels met betrekking tot de 800.000 THB, die ik gebruik.

Het was niet druk en het duurde, zoals gewoonlijk, 5 minuten. Ik heb 1 keer in het verleden gehad dat het 15 minuten duurde


Note: “Reacties zijn zeer welkom op het onderwerp, maar beperk u hier tot het onderwerp van deze “TB Immigratie Infobrief. Heb je andere vragen, wil je graag een onderwerp behandeld zien, of heb je info voor de lezers, dan kan je dat steeds sturen naar de redactie. Gebruik hiervoor enkel www.thailandblog.nl/contact/. Bedankt voor uw begrip en medewerking”

Vriendelijke groeten,

RonnyLatYa


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

10 reacties op “TB Immigration Info Brief 070/19 – Immigration Ubon Ratchathani – 90 dagen melding”

 1. Victor zegt op

  Idem 2 dagen geleden in Khonkaen. Geen enkele aanvullende vraag. 5 minuten binnen en buiten.

 2. Hans van der vleuten zegt op

  Waar is dit immigratie buro.. in phibun of…?

  • PEER zegt op

   Die is gevestigd op het universiteitterrein, midden in de stad bij de “clock-tower” in Ubon.
   Voorheen moest je naar Phibun.

  • Hans Pronk zegt op

   In de provincie Ubon is een immigration office aan de weg van Phibun naar de grens maar tegenwoordig is er ook een filiaal in de stad Ubon, gelegen op het terrein van de Ubon Ratchathani Rajabhat University, dus vlakbij de rotonde met de klok. Met google is het natuurlijk ook te vinden.

   • Hans van der vleuten zegt op

    Er zijn dus twee immigratie kantoren.. ik woon in phibun dus…waar naar toe …?

    • Hans Pronk zegt op

     Je mag zelf kiezen.

    • loeng Johnny zegt op

     Voor de 90 dagen melding kan je naar Sirrindhorn, dat is maar 20km van Phibun-Mangsahan. Voor de jaarlijkse verlenging dient U naar Ubon Ratchathani te gaan. Voor de zekerheid vraagt u het nog even in het plaatselijke kantoor!

     Bij Immigration in Ubon Ratchathani is men altijd zeer vriendelijk, behulpzaam maar weliswaar ook streng. Het moet immers allemaal CORRECT zijn, daar kan je niet om heen!

     Men vraagt ook niet te wachten tot de laatste dag voor de verlenging! Als er iets ‘mis’ is kan men het nog altijd ‘rechtzetten’! En dat is nog juist ook! Heb het ook 1 maal mogen ervaren! Men hield mijn paspoort bij totdat wij het juiste ‘vergeten’ document toonden. (na het weekend)

     Men gaat er zelfs met snoepjes rond als het wat druk is! Maar als je in de ochtend gaat, hoef je voor je 90 dagen melding nooit lang te wachten!

 3. Mario zegt op

  Note: “Reacties zijn zeer welkom op het onderwerp, maar beperk u hier tot het onderwerp van deze “TB Immigratie Infobrief. Heb je andere vragen, wil je graag een onderwerp behandeld zien, of heb je info voor de lezers, dan kan je dat steeds sturen naar de redactie. Gebruik hiervoor enkel http://www.thailandblog.nl/contact/. Bedankt voor uw begrip en medewerking”

 4. Maryse zegt op

  Waar gaat dit over? ik heb nog nooit ervan gehoord dat bij een 90-dagen melding je financiële vermogen moet tonen.

  • RonnyLatYa zegt op

   Met de nieuwe regeling moet het bankbedrag van 800 000 Baht drie maanden op de rekening blijven staan. Sommige immigratiekantoren controleren dit bij een 90 dagen melding. Andere op een ander tijdstip.
   Daar gaat dit over…..


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website