Vraagsteller: Patrick

Betreft: Immigration Chiang Rai

Zijn er mensen die ervaring hebben met immigration office Chiang Rai in verband met het gebruik van een affidavit?


Note: “Reacties zijn zeer welkom op het onderwerp, maar beperk u hier tot het onderwerp van deze “TB Immigratie Infobrief. Heb je andere vragen, wil je graag een onderwerp behandeld zien, of heb je info voor de lezers, dan kan je dat steeds sturen naar de redactie. Gebruik hiervoor enkel www.thailandblog.nl/contact/. Bedankt voor uw begrip en medewerking”

Vriendelijke groeten,

RonnyLatYa

2 reacties op “TB Immigration Info Brief 060/19 – Immigration Chiang Rai – Vraag Affidavit”

 1. khun zegt op

  In october moeten we op voor retirement extension in Tha Yang (Petchaburi province).
  Om narigheid te voorkomen er naar toe met enkele vragen;
  1: Ik heb als voorbereiding al enige maanden een vast bedrag boven 60K baht over laten maken en hiervan een bank uitdraai laten maken. Vraag: zal dit in October voldoen? Antwoord: Nee, Nederlandse Ambasade ondersteunt de inkomstenbrief en die moet je indienen. Indien een land dit niet ondersteunt dan is de maandelijkse overmaking voldoende.
  2: Heb 800 K in account, voldoet internationaal marriage certificate om mijn vrouw ook mee te laten doen. Antwoord: Nee, dit cercificate (had ik door gecertificeerde vertaler laten vertalen,) moet door de Nederlandse and Thaisa ambasade gecertificeerd worden. Ik maakte bezwaar dat beiden dat moesten doen, toen was het antwoord: Thaise Consular Affairs in Bangkok.
  Ga ik deze week heen en dan weer terug naar Tha Yang.

 2. hansman zegt op

  Als je met “affidavit” de visum ondersteuningsbrief van de Nederlandse ambassade bedoeld: reeds 2x eerder heb ik met deze brief zonder problemen mijn visum verlengd en in december ben ik weer aan de beurt.
  Ik heb daartoe de aanwijzingen op de website-> https://www.nederlandwereldwijd.nl/landen/thailand/wonen-en-werken/visumondersteuningsbrief gevolgd en via de post deze mogen ontvangen. Het origineel afgegeven aan de Immigration balie, samen met de overige gewenste documenten en de verlenging was een feit!


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website