Melder: Renévan

Onlangs plaatste Loe het lijstje van Samui immigration wat er daar nodig is. Onder andere is één van de punten Health sertivicate (hospital only), hiervoor was Loe naar het Bandon hospital geweest wat ik normaal ook doe. Echter daar moest er nu veel meer voor betaald worden.

Afgelopen donderdag ben ik hiervoor nu naar Thai international hospital geweest, hier betaalde ik 250 thb wat het eerst ook zoveel was in Bandon hospital.

Afgelopen vrijdag alles ingeleverd bij immigratie, geen que number maar mijn telefoonnummer werd op een strookje geschreven en met een paperclip aan mijn paspoort bevestigd. Ik word gebeld wanneer ik mijn paspoort kan ophalen.

Zie ook de betreffende melding van Loe

TB Immigration Info Brief 040/20: Jaarverlenging Retirement – Immigration Koh Samui

TB Immigration Info Brief 040/20:  Jaarverlenging Retirement  – Immigration Koh Samui


Note: “Reacties zijn zeer welkom op het onderwerp, maar beperk u hier tot het onderwerp van deze “TB Immigratie Infobrief. Heb je andere vragen, wil je graag een onderwerp behandeld zien, of heb je info voor de lezers, dan kan je dat steeds sturen naar de redactie. Gebruik hiervoor enkel www.thailandblog.nl/contact/. Bedankt voor uw begrip en medewerking”

Vriendelijke groeten,

RonnyLatYa


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website