Melding: Hendrik
Betreft: Korat

Voor het eerst 90 dagen melding gedaan in Korat. Jaarverlenging gedaan met visumondersteuningsbrief in februari. Alle benodigde kopieën bij me. Moest een nummertje pakken en een formulier. Dat formulier had ik al en ook ingevuld. Hoefde alleen mijn paspoort en het ingevulde formulier afgeven, kopieën zijn niet eens bekeken. Moest plaats nemen en na 4 minuten kreeg ik mijn paspoort terug met het nieuwe formulier.

Fijne ervaring vind ik.


Reactie RonnyLatYa

Bedankt voor de melding.

Je hoort het tegenwoordig wel meer dat bij een 90 melding al die koppies niet meer hoeven. Nu goed, hoe minder papier hoe beter en hoe sneller. En een fijne ervaring is altijd meegenomen.

Note: “Reacties zijn zeer welkom op het onderwerp, maar beperk u hier tot het onderwerp van deze “TB Immigratie Infobrief. Heb je andere vragen, wil je graag een onderwerp behandeld zien, of heb je info voor de lezers, dan kan je dat steeds sturen naar de redactie.

Gebruik hiervoor enkel https://www.thailandblog.nl/contact/. Bedankt voor uw begrip en medewerking”

Vriendelijke groeten,

RonnyLatYa


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

5 reacties op “TB Immigration Info Brief 049/19 – Immigration Korat 90 dagen melding”

 1. Ger-Korat zegt op

  Zoals al eerder door een ander eens oogemerkt kan de redactie zich beter beperken tot reacties welke er toe doen. En dat de schrijvers aangeven wat ze kwamen. doen. Een 90dagen melding is toch gewoon en simpel een melding dat je nog steeds op hetzelfde adres woont en dat gebeurt door het inleveren van een formulier TM7 en het laten zien van je paspoort. Wat heeft dan een visumondersteuningsbrief of “kopietjes van bijvoorbeeld het toiletpapier of wat dan ook” met het onderwerp 90dagenmelding te maken ?

  • Ger-Korat zegt op

   Bedoel natuurlijk het TM47 formulier voor 90 dagen rapportering.

  • Marcel zegt op

   een TM 47 en niet 7

 2. Ruud NK zegt op

  In NongKhai enkel pasport afgeven. Het pasport wordt ingelezenen in een scanner en een nieuw formulier komt uit de printen. Handtekening zetten, het voor mij bestemde deel wordt in mijn pasport geniet en klaar is Kees. Kostte mij afgelopen maandag minder dan 5 minuten. Kreeg ook nog koffie aangeboden.

 3. Geertg zegt op

  Misschien helpt dit overzicht van formulieren die betrekking hebben op n visum extension en alles wat er bij hoort. http://immigrationbangkok.com/thailand-immigration-forms/


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website