Inzender: Piet

Betreft: Jomtien Immigration

Vervolg op de eerdere visumvraag: Aanvraag voor Multiple Re-entries dmv formulier TM8

Visum voor Thailand: Aanvraag voor visum multiple re-entries dmv formulier TM8

Hallo Ronny

Het is allemaal heel perfect gegaan bij de immigratie dienst in Soi 5 in Jomtien. De dagen daarvoor eerst de verlenging aangevraagd. De dag daarna paspoort opgehaald en afgelopen vrijdag vroeg uit de veren (ik heb hekel aan wachten).

Officieel begint het bureau ‘te werken vanaf 08.30 uur’ maar aan de vroege vogels worden al vanaf ca 07.30 uur de diverse volgnummertjes uitgereikt en mag je ook al binnen plaatsnemen  goede airco hhh).

Voor de aanvraag tot verkrijgen van een ‘multiple re-entry’ moet je je vervoegen bij loket 2….ik was niet eens de eerste maar had wel nr 202 gekregen van de man die bij de ingang nummertjes uitdeelde voor de diverse redenen waarvoor mensen de immigratie bezoeken.

Zoals gezegd ze beginnen stipt om 08.30 uur en 10 minuut later was Piet al aan de beurt. Jouw opgaaf welke documenten te kopiëren en inleveren klopte perfect (niets minder niets meer) en na de bijdrage van 3.800 baht verstrekt te hebben werd ik weer terug verwezen naar mijn stoeltje en 10 minuten later door een andere persoon van loket 2 opgeroepen en stond Piet om 08.50 uur gelukzalig lachend met zijn paspoort weer buiten en kan ik er weer een jaar tegen.

Ik kan je alleen nog maar een keer extra bedanken voor je uitstekende info.

Chapeau !!


Reactie RonnyLatYa

Altijd blij te horen dat iets goed verloopt. Nr 202 zal waarschijnlijk het nummer 02 voor loket 2 zijn geweest 😉

Bedankt voor deze reactie als vervolg op je vraag. Het gebeurt nog te weinig dat vraagstellers (ik bedoel het dan in het algemeen, niet enkel visumvragen) laten weten hoe het uiteindelijk verlopen is. Het is voornamelijk van zulke recente ervaringen dat men ook iets opsteekt en de lezers kunnen er enkel hun voordeel mee doen.

Note: “Reacties zijn zeer welkom op het onderwerp, maar beperk u hier tot het onderwerp van deze “TB Immigratie Infobrief. Heb je andere vragen, wil je graag een onderwerp behandeld zien, of heb je info voor de lezers, dan kan je dat steeds sturen naar de redactie.

Gebruik hiervoor enkel www.thailandblog.nl/contact/. Bedankt voor uw begrip en medewerking”

Vriendelijke groeten,

RonnyLatYa


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “TB Immigration Info Brief 025/19 – Jomtien Immigration – Re-entry”

 1. rori zegt op

  Ken de zelfde tijdservaring in Jomtien.
  Ook ‘s-middags net na 1 uur gaat alles daar heel snel.
  Ik woon op loopafstand en kijk vaak eerst of en hoe druk het is.
  Anders de volgende halve dag of volgende dag terug.

  Gemiddeld daar alles geregeld in maximaal 1 uur.
  Aanwezig om 12.30 en om 13.30 weer buiten.

  In Uttaradit als ik daar ben geef ik de papieren gewoon mee aan een vriendin die op immigratie in uttaradit werkt. Hoef ik er niet eens naar toe.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website