Melder: Marc

Betreft 90 dagen melding Hua Hin per post. Gegokt en gewonnen, omdat ik helemaal geen idee had of men het op deze manier wel zou toestaan. Belangrijk hierbij is dat ik mijn TM47 Formulier per aangetekend heb binnen gestuurd (5 dagen voor verloop datum) zonder verder enig kopie van paspoort en of huisboek en zelfs geen extra envelop met zegel van 10 bht.

Ik heb vandaag mijn strookje van Immigratie met EMS thuis besteld gekregen.

Dat was de eerste keer dat ik dat op deze manier gedaan heb. Dat alles omdat wegens het Covid-19 virus er een mensenmassa dagelijks op immigratie aanwezig is en ik geen risico wilde lopen op besmetting voor een vodje papier.

Misschien een oplossing voor anderen die de massa willen ontwijken?


Note: “Reacties zijn zeer welkom op het onderwerp, maar beperk u hier tot het onderwerp van deze “TB Immigratie Infobrief. Heb je andere vragen, wil je graag een onderwerp behandeld zien, of heb je info voor de lezers, dan kan je dat steeds sturen naar de redactie. Gebruik hiervoor enkel www.thailandblog.nl/contact/. Bedankt voor uw begrip en medewerking”

Vriendelijke groeten,

RonnyLatYa

No votes yet.
Please wait...

4 reacties op “TB Immigration Info Brief 024/20: 90 dagen melding Hua Hin per post”

 1. Hans Bos zegt op

  Welk adres heb je gebruikt?

 2. Patrick zegt op

  Mooi, t.o.h. heb ik nog steeds het kantoor, in mijn situatie, in Thayang bezocht, maar moet vermelden dat ik op TV heb gelezen, indien je in de tussentijd het land heb verlaten en de immigratie op de luchthaven bent gepasseerd bij terugkeer op de luchthaven, het invullen via online niet werkt.
  aangezien ik nog wel eens het land op die manier verlaat blijf ik het maar fysiek doen.
  Ja, heden is er geen sprake van om het land te verlaten, je komt er dan niet meer in.

  • RonnyLatYa zegt op

   Echt… Kan toch niet Peter

 3. Barry Janssen zegt op

  Klinkt goed. Waar heb jij je TM47 naar toe gestuurd. Is dat het Immigratiekantoor in BluePort Shopping Mall?
  Barry


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website