Een 27-jarige Thaise man heeft in Bangkok zelfmoord gepleegd nadat zijn beeldschone vrouwelijke date weigerde om seks met hem te hebben.

Hij doodde zichzelf door van de 26-ste verdieping van een 5-sterrenhotel af te springen in de wijk Pathumwan in Bangkok. De man, effectenmakelaar van beroep, kwam terecht op de Rama 1 Rd aan de voorkant van het Bangkok Convention Centre. Hij was op slag dood, volgens een bericht in de Daily News.

De politie verklaarde dat hij een date had met een vrouw met de naam Auu. De twee hadden een ontmoeting in het hotel omdat het slachtoffer de vrouw een baan wilde aanbieden. Tijdens de ontmoeting gaf de man haar 30.000 baht, die mocht ze gebruiken om te gaan winkelen in de buurt. Ze zou daarna nog eens 100.000 baht krijgen indien ze voor hem wilde werken als model. Daarnaast wilde hij een seksuele relatie met haar. De man probeerde de vrouw te imponeren met de mededeling dat hij miljoenen baht te besteden zou hebben.

De dame vertelde de politie dat zij zijn verhaal niet geloofde en de hotelkamer verliet. Kort daarna pleegde de man zelfmoord. Uit politieonderzoek is gebleken dat de man schilderde als hobby en daarvoor regelmatig contact met knappe modellen zocht.

Het slachtoffer en de vrouw kenden elkaar al ongeveer een jaar. De vrouw weigerde meerdere keren om seks met de man te hebben, ook niet tegen betaling van grote sommen geld. De politie gaat er van uit dat de man uiteindelijk inzag dat zijn pogingen tot niets zouden leiden en daarom voor zelfmoord heeft gekozen.


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

3 reacties op “Bizar: Thaise man springt van 26-ste verdieping hotel na weigering seks”

 1. Evert zegt op

  Prachtig verhaal dat blijkbaar niet alles te koop is voor geld. En inderdaad bizar, dat iemand zo vastzit in verlangen en verkiest dood te gaan. Dweingelandij van de eerste orde.

 2. Ruud Vorster zegt op

  Haast niet te geloven ,hij had er geen honderden maar duizenden andere kunnen hebben!

  • Franky R. zegt op

   Sommige mensen begeren datgene wat voor hen niet of nauwelijks bereikbaar is. En inderdaad had hij voor de seks honderden anderen kunnen “consulteren”…


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website