In Bangkok zijn in een postpakket voor de Verenigde Staten de resten aangetroffen van verschillende baby’s, zo laat de Thaise politie weten.

Een medewerker van een transportbedrijf deed gisteren de lugubere ontdekking toen het pakket door een scanner ging. Volgens de politie zaten de menselijke resten in een formol-oplossing. Het gaat om een hoofdje, diverse voeten en huidresten van baby’s. Voorts zat er in het postpakket een stuk huid met een tatoeage van een volwassene.

De gerechtelijke autoriteiten in Thailand gaan een autopsie uitvoeren op de lichaamsresten. Die moet duidelijkheid geven of de baby’s na de bevalling of ongeboren om het leven kwamen, zegt een woordvoerder van de politie.

Het is nog niet duidelijk voor wie het pakket bestemd was. “Mogelijk is het bestemd voor een verzamelaar of voor educatieve doeleinden”, aldus de politiewoordvoerder.

Volgens lokale media was het pakket onderweg naar Las Vegas. In bepaalde occulte kringen in Thailand en China worden foetussen beschouwd als geluksbrengers.

Bron: HLN.be

No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “Gruwelijke ontdekking in Bangkok: Resten van baby’s in postpakket”

  1. riekie zegt op

    Wat een zieke geest


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website