Bizarre gebeurtenissen in het nieuws in Thailand

Door Lodewijk Lagemaat
Geplaatst in Bizar
Tags:
9 februari 2019

Afgelopen donderdag en vrijdag (7 en 8 februari 2019) kwamen zowel op Facebook als op de televisie heel wat bizar nieuws voorbij.

 
Donderdag was een man met een schepnet aan het vissen, maar in plaats van vis lag er een hoofd in het schepnet. Bij verder onderzoek werd geen lichaam gevonden. Dat werd de volgende dag 50 kilometer verder in Rayong gevonden. Ditmaal werd het witte opgezwollen lichaam met op de rechterarm tatoeage, weliswaar op enige afstand, getoond.

Hoewel verkeersongelukken bijna gewoon gevonden worden, was er op de televisie een vrachtwagencombinatie te zien, die volledig in brand stond. Brandweerlieden probeerden de brand te blussen.

Ook jaba ontbrak niet in het bekende rijtje met problemen. Tijdens een verkeerscontrole probeerde een man met zijn SUV te ontkomen, wat niet lukte. Hij werd gepakt met een aanzienlijke hoeveelheid jaba. En zoals gebruikelijk een rij trotse politieagenten, die poseerden achter de grote hoeveelheden pakken drugs.

En dan nog een geïrriteerde olifant in Surin. De mahout, die op de olifant zat, had het dier niet onder controle. Een vrouw liep schaafwonden op en een aantal kraampjes waren rijp voor de sloop. Omstanders durfden niet in te grijpen.

Het bizarst waren de foto’s op Facebook geplaatst door een Thaise vrouw. Haar farang was een “butterfly” en in blinde woede sneed zij hem zijn “edele delen” af, die te zien waren op verschillende foto’s op Facebook.

Twee dagen Thailand in een notendop!

No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website