Winter Wonderland in Thailand

Door Gringo
Geplaatst in Activiteiten, Bezienswaardigheden, Wandelen
Tags:
21 november 2020

Het is winter in Thailand en dat betekent koeler weer in het hele land. De koele bries maakt buiten wandelen een aangename bezigheid.

Wandelen kan overal bij u in de buurt, maar de Bangkok Post heeft een aantal evenementen in het land op een rij gezet, die het u mogelijk maakt om een geweldige manier te genieten van het “winterseizoen”. Maak er gebruik van ook als “beloning” voor het feit, dat u het toch niet zo mooie jaar 2020 hebt doorstaan.

Kijk voor het verhaal en geniet al vast van de mooie foto’s op deze link: www.bangkokpost.com/travel/2022799/winter-wonderlands

Rating: 5.00/5. From 2 votes.
Please wait...

3 reacties op “Winter Wonderland in Thailand”

 1. Johnny BG zegt op

  Ik vind het mooi om te zien dat er positiviteit heerst door het organiseren van deze evenementen. Een deel van de bezoekers op TB doet het volk op internet geloven dat armoe troef is maar de werkelijkheid is gelukkig anders.

  • Evert zegt op

   Ik heb geen idee hoeveel mensen in Thailand in armoede leven.
   Eén is al te veel in mijn perceptie.

   Maar ook in Nederland leven veel mensen in armoede.
   En natuurlijk is het begrip armoede ruim te interpreten, maar in de huidige wereld zou dat niet mogelijk moeten zijn.

   https://bit.ly/2IV1WtZ
   https://bit.ly/2HsuavK

 2. Jacques zegt op

  Prachtige plaatjes en aan de natuur, de flora en fauna zal het niet liggen. Het Thaise volk probeert en altijd wat van te maken en dat lukt ze bij de regelmaat uitzonderlijk goed. Mijn vrouw en ik maken iedere maand tripjes van enkele dagen door Thailand en ik kan beamen dat ook in negatieve tijden de positieve zaken te aanschouwen zijn. Wat je niet wilt zien zie je ook niet en dat is op meerdere manieren te interpreteren.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website