Wederom een Dutch Pancake Night in Pattaya

Door Gringo
Geplaatst in Agenda
Tags: , ,
6 augustus 2019

Het is zaterdag aanstaande weer gratis pannenkoeken eten in de Hideaway Guesthouse & Bar in Pattaya. We kennen het feestje met zelf pannenkoeken bakken inmiddels, want vorig jaar in december hebben we het voor het eerst meegemaakt.

Ik kondigde toen de Dutch Pancake Night vooraf aan in een artikeltje op dit blog, dat u hier nog eens kunt nalezen: www.thailandblog.nl/thailand/dutch-pancake-nights-op-toernee-in-thailand

Ik ben er geweest met nog een stuk of 30 anderen, waaronder ook Nederlanders al dan niet met hun (Thaise) partner. Het was een gezellige boel. Ik wilde zelf ook wel een pannenkoek bakken, maar enkele Thaise en Nederlandse dames lieten zich dit leuke werk niet afpakken. Ik mocht nog wel zelf bepalen wat het beleg zou worden en koos afwisselend voor zoet en hartig. Vier heb ik er weggewerkt, er waren mannen die er vijf of zes verorberden. Al met al een leuke avond met mensen die je anders nooit ontmoet zou hebben.

Kom dus aanstaande zaterdag naar de Hideaway Gueshouse & Bar, waar de Nederlandse pannenkoekenbakker nummer 1, Robin Vogelaar weer aanwezig is. Bijzonderheden leest u op de poster en ik kan het van harte aanbevelen!

No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website