Op woensdag 25 februari 2015 vindt in de tuin van de residentie een optreden plaats van de Nederlandse Biggles Bigband voor Thaise en Nederlandse jazz fans waarvoor we u van harte uitnodigen.

Na afloop van het concert is er tevens gelegenheid om persoonlijk afscheid te nemen van de ambassadeur en zijn echtgenote die binnenkort met pensioen gaat.

 • De toegang is gratis.
 • Aanvang 20.00 uur (het terrein is open vanaf 19.30).
 • Dresscode: Casual (lange broek, geen das)
 • Locatie: Nederlandse ambassade, Wireless Road 106, Bangkok.
 • Er is helaas geen parkeergelegenheid beschikbaar.

Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt en daarom is het nodig u vóór 16 februari met naam en gewenste aantal aan te melden door middel van een RSVP naar [email protected]. U ontvangt vervolgens een bevestigingsmail waarvan wij u vragen deze uitgeprint mee te nemen naar het evenement samen met een ID.

12 reacties op “Agenda: Uitnodiging Concert Biggles Bigband en afscheid ambassadeur Joan Boer”

 1. Rudolf zegt op

  Helaas verblijk ik rond die tijd weer voor 3 maanden in Nederland, maar wil graag Z.E. Joan Boer en zijn echtgenote het beste toewensen en dat ze nog lang van het welverdiende pensioen mogen genieten.

 2. pim Haring zegt op

  Ik zal deze man met zijn geweldige vrouw heel erg missen .
  Het zal een zware klus wezen voor zijn opvolger zijn om Joan Boer te evenaren .
  Van mijn kant wens ik Joan nog veel succes .

 3. Khun Peter zegt op

  Kan er helaas ook niet bij zijn maar ik wens dhr. Boer en zijn charmante vrouw veel geluk in de toekomst.
  Spijtig voor de Nederlandse gemeenschap in Thailand dat hij weggaat. Het zal voor zijn opvolger niet gemakkelijk zijn om de uitstekende ervaringen met Joan Boer te overtreffen.

 4. Gerrie Q8 zegt op

  Ook deze Zeeuws Vlaming die dhr. Joan Boer als een van de eerste op de ambassade ontmoette kan helaas geen handje komen schudden. Mijn beste wensen voor hem en zijn vrouw voor de nabije en verre toekomst. Indien nog eens in Retranchement, laat het me weten.

 5. Rob V. zegt op

  Ik sluit me aan bij bovenstaande schrijvers, had er graag bij geweest om hem voor een eerste en laatste keer te ontmoeten maar zit in Nederland. Ik wens Joan Boer het beste en een welverdiend pensioen. Zijn opvolger gaat het nog lastig krijgen deze vriendelijke, nuchtere man te evenaren. Beste Joan Boer, bedankt voor al het harde werk in inzet!

 6. Dennis zegt op

  Ook ik wil hier de heer Boer bedanken voor z’n uitstekende werk voor Nederland en de Nederlandse gemeenschap in Thailand. Hij kwam in Bangkok op een moment dat z’n voorganger (en een deel van diens staf) er op z’n zachts gezegd een beetje met de pet naar had gegooid. De heer Boer heeft gelukkig het vertrouwen kunnen herstellen en z’n opvolger moet van goede huize komen om hem te kunnen evenaren.

 7. bert keizer zegt op

  Graag wil ik die 25ste Februari in Bangkok het afscheidsfeest van Z.E. de heer de Boer meemaken.
  Ik woon in Hua Hin. Wat moet ik ondernemen om aan de toegangsbewijzen te komen?
  Bert A.J. Keizer 117/14 Baan Srasuan Hua Hin

  • Khun Peter zegt op

   Doen wat er in het artikel staat?

  • Dennis zegt op

   Om toegangsbewijzen te krijgen moet u even een e-mail sturen naar het e-mail-adres in bovenstaand artikel. Dan ontvangt u van de ambassade de toegangsbewijzen.

   “RSVP” is een duur woord voor “laat even weten dat u komt” ( RSVP = *respondez s’il vous plait”).

 8. Jan van de Weg / Phuket. zegt op

  Joan bedankt. Zo’n goeie hadden wij nog niet.
  Ik wens u en uw vrouw een mooie ouwe dag.
  Eindelijk tijd eens naar ‘Boer zoekt vrouw’ te kijken.
  Misschien snacken we ooit nog eens een bitterballetje bij Eddy in Kathu.
  Shok dee kap, Jan.

 9. Ferrie zegt op

  Ik ken de man niet persoonlijk maar heb ooit een artikel gelezen hier op Thailandblog, toen kwam hij bij mij over precies wat er nu over hem verteld word. Ook ik wens hem samen met zijn vrouw dat zij samen nog lang van hun pensioen kunnen genieten

 10. Leo zegt op

  Wat fijn, Joan

  dat je zo’n geweldige recenties krijgt.

  Ga maar fijn genieten.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website