Thaise woonbeurs in Jomtien (Chayapruek 2)

Door Lodewijk Lagemaat
Geplaatst in Agenda
Tags: ,
13 november 2018

Wie het leuk vindt om een bescheiden woonbeurs te bezoeken kan terecht op de Chayapruek 2 bij het grote sportcentrum in Jomtien.

Buiten de hallen staat een grote verscheidenheid aan etenswaren te wachten op de bezoekers. Vers klaargemaakt met daarnaast een ruime keuze aan fruit en dranken. Men kan het ter plaatse aan tafeltjes nuttigen of eventueel meenemen naar huis.

Binnen in de hallen is het aangenaam koel. Een grote verscheidenheid aan waren staan tentoongesteld. Wie toe is aan een ander bankstel of een bed kan hier een keuze maken uit een rijk aanbod evenals gordijnen in vele designs en prijzen. Verder veel kleding en handtassen, fel gekleurde hebbedingetjes tot mooie luxe “leren” handtassen, sportspullen, zonnebrillen, cosmetica, eigenlijk teveel om op te noemen.

Zelfs een paar automerken staan hier op nieuwe kopers te wachten. In de namiddag rond vijf uur treden bekende artiesten op. Tussendoor nog een paar kleinere optredens als aankleding van het geheel.

Ook al heeft men eigenlijk niets nodig is het best even aardig om hier wat rond te lopen. Tot mijn verbazing heb ik maar één farang gezien en dat in de nabijheid van Jomtien en Pattaya.

De laatste dag van deze Thaise woonbeurs is zondag 18 november. Er is een zeer ruime parkeerkeergelegenheid en de entree is vrij.


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website