RTL5: Temptation Island in Thailand

Door Gringo
Geplaatst in Agenda
Tags: ,
3 februari 2016

Even aandacht voor een serie TV-programma’s met de naam Temptation Island, dat vanaf 4 februari (20.30 uur) door RTL 5 wordt uitgezonden.

Temptation Island is een begrip in de televisiewereld, want de formule is eerder gebruikt en te zien geweest op televisie. Een korte samenvatting voor wie het programma niet kent: vier koppels stellen hun relatie op de proef. Ze gaan naar een eiland vol schaars geklede singles. Dat doen ze zonder hun wederhelft.

De twee Nederlandse en twee Belgische liefdesparen vertoeven negen dagen lang in het tropische Thailand en hebben geen enkel contact met hun partners. Ze zien alleen meerdere filmpjes van elkaar, waarin de ander zich vermaakt met de tien knappe vrijgezellen.

Voorbeschouwing

Ik ga er verder niets over vertellen, want als u Temptation Island googlet, ziet u een keur aan voorbeschouwingen, compleet met foto’s van de vrijgezellen, in de Nederlandse en Belgische kranten. Een mooi voorbeeld daarbij is een artikel op de website HLN.be, waarin een journaliste verslag doet van haar aanwezigheid.

Ik citeer: 
“Onze journaliste mocht als eerste ooit getuige zijn van hoe vier koppels de ‘ultieme relatietest’ ondergaan op een Thais eiland. Gescheiden van elkaar, maar omgeven door een zwerm knappe vrijgezellen, een voorraadkast drank, condooms en de alles registrerende camera’s. “Dit is old school guilty pleasure. Maar: een mooiere, esthetische versie dan zes jaar geleden. Met aangename mensen, geen vulgaire koppels.”

Thailand en Gringo

Of het een leuk programma is, kan ik niet beoordelen, maar het avontuur speelt zich af in Thailand en ongetwijfeld zijn er mooie beelden te zien van o.a. het Kaeng Krachan National Park. U kunt zich vast wel voorstellen wat u aan leuke en minder leuke momenten kunt verwachten, maar hieronder heb ik een video geplaatst, waar ene Gringo aan het woord komt om te vertellen hoe zijn relatie op de klippen gelopen is na een dergelijke trip in een eerdere aflevering van Temptation Island. Wees gerust, want deze Gringo is slechts een naamgenoot van mij, ik heb er niets mee te maken!

[youtube]https://youtu.be/iT09bCE08hg[/youtube]

No votes yet.
Please wait...

2 reacties op “RTL5: Temptation Island in Thailand”

  1. Rick zegt op

    Wat ik altijd veel interessanter vind in deze programma’s zijn alle opname locaties deze worden vaak niet vermeld. Ook het geval bij veel de laatste jaren in de Filipijnen opgenomen programma’s, jammer want dat kan voor daar lokaal toerisme een enorme boost geven.

    • Leon zegt op

      De locaties zijn inderdaad wel interessant, het programma en de mensen die er in meespelen zijn zelf van minder hoogstaande kwaliteit dit terzijde. Maar dat is wel vaker met dit soort formules.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website