Pattaya City organiseert een herdenking voor koning Bhumibol

Door Lodewijk Lagemaat
Geplaatst in Agenda
Tags: , ,
15 november 2016

Aanstaande zaterdag, 19 november, organiseert Pattaya City een bijzondere herdenking in verband met het overlijden van ZM Koning Bhumibol. Deze herdenking wordt ook op de nationale TV uitgezonden.

Alle Nederlanders en andere buitenlanders worden hiervoor uitgenodigd. Het evenement start om 18.00 uur, maar u wordt verzocht zich te melden tussen 16.00 en 17.00 uur in de lobby van het nieuwe Mera Mare Hotel, direct links van het Hard Rock Hotel. Rond 17.00 uur gaan we dan gezamenlijk naar de ‘Erering’ aan het einde van Central Road. Daar zal een speciaal programma worden uitgevoerd. Er is ook een eerbetoon van zeker 1.000 boten in Pattaya Bay.

Zwarte kledij is vereist. Let op, er zijn geen stoelen beschikbaar. Softdrinks en voedsel zijn beschikbaar (er is ook medische hulp stand-bye). De herdenking is rond 20.00 uur afgelopen.

Op Pattaya Beach Road worden tenminste 50.000 mensen verwacht. Pattaya Beach Road is die dag gesloten, en het verkeer op aansluitende wegen (en – naar verwachting – in vrijwel heel Pattaya) zal ernstig worden belemmerd. Kom dus vroeg naar het Mera Mare Hotel.

No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “Pattaya City organiseert een herdenking voor koning Bhumibol”

  1. bona zegt op

    Ik heb her en der wat rondvraag gedaan, doch verder dan wat vage veronderstellingen geraak ik niet.
    Heeft iemand enig idee betreffende b.v. Waar wij het best geplaatst zouden zijn, wat er in feite te gebeuren staat, hoe laat aanvang en afsluiting of , in feite, om het even welke concrete info ?
    Beste dank en hopelijk een waardige herdenking.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website