Op 26 april organiseert het NVTP het eerste koningsfeest in Pattaya. Het belooft een fantastische avond te worden in de Varuna Yacht club. Rond 18.30 uur is er een ”Hollandse pot” met pianomuziek door Piet van de Broek en om 20.00 uur een spetterend optreden door de band B2F.

Het Koningsfeest in Pattaya is ook een kinderfeest!

Alle Nederlandse kinderen worden uitgenodigd op het Koningsfeest (gratis toegang) dat op 26 april plaats gaat vinden in de Royal Varuna Yachtclub. Jullie mogen ook een eigen tafel inrichten op de vrijmarkt. Neem spulletjes mee die je wilt verkopen; de opbrengst is voor jullie zelf. Versier je tafel zo mooi mogelijk; voor de mooiste tafel hebben we een prijs! Jullie mogen ook muziek maken, dansen, goochelen, net als op een vrijmarkt in Nederland. Jullie kunnen om 16.30 terecht om jullie tafels klaar te maken voor de verkoop die om 17.00 uur gaat beginnen. Ook zullen er die namiddag allerhande Nederlandse spelletjes worden georganiseerd en zijn er heerlijke versnaperingen aanwezig. Wij hopen jullie allemaal te zien op ons Koningsfeest!

En een echte Rommelmarkt is er ook! Geef ons svp spullen om ze te verkopen voor een goed doel!

Het Koningsfeest heeft ook een heuse Rommelmarkt waar NVTP vrijwilligers zaken verkopen waarvan de opbrengst naar een goed doel gaat, ditmaal het Shelter Center in Pattaya. Als u boeken, CD’s, DVD’s, films, klein huisraad of aardige prullaria en snuisterijen wilt opruimen, dan heeft u nu de unieke gelegenheid deze in te leveren. We hopen op uw medewerking zodat we een leuke markt kunnen opbouwen! Alles uiteraard gaarne gaaf en schoon aanleveren, uiterlijk zaterdag 26 april bij een van de volgende vrijwilligers:

  • Pattaya Noord: Ardi, Jeny Garden Restaurant, 417/24 Moo 9, Soi Arunothai-Nongprue, mobiel volgt
  • Jomtien: Douwe Bosma, Orchid Garden, Thepprasit Road mobiel 08 7012 1223
  • Na-Jomtien (vanaf 15 april): Simone Taapken, Ocean Marina Yachtclub 29 D1, mobiel 08 7112 6357
  • Ban Amphur: Mieke Stijweg, Baan Somprasong 29 C2, mobiel 08 7670 3647
  • Toegangsprijs leden: 900 B niet leden: 1200 B
No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website