Agenda: Hua Hin Football World Cup 2015

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Agenda, Sport, Voetbal
Tags: ,
2 oktober 2015

Voetballers opgelet, doe ook mee aan de sportieve uitdaging op de verjaardag van de Thaise koning! Momenteel zijn we op zoek naar voetballers die meedoen aan het 3de World Cup op 5 en 6 december.

De organisatie zoekt spelers van alle nationaliteiten om dit keer het beste toernooi ooit te maken. Dus als je wilt uitkomen voor je eigen land in Thailand op dit sportevenement dan horen graag van je!

Team Details: 6 a side + 4 subs

Schrijf een berichtje op onze Facebook pagina en dan nemen we contact met je op. Maximaal 10 spelers per team. Houdt er a.u.b. rekening mee dat we al spelers hebben die zich hebben ingeschreven, we zoeken er slechts een aantal meer!

www.facebook.com/huahinfootballworldcup2015

Bedankt en vriendelijke groet,

Maurice Oord

2 reacties op “Agenda: Hua Hin Football World Cup 2015”

 1. bob zegt op

  Beste Maurice
  Hoe oud mag je zijn om mee te doen

 2. maurice zegt op

  Hoi Bob,

  Er zijn geen officiële richtlijnen omtrent de leeftijd voor dit toernooi.
  Het toernooi is voor volwassenen dus ongeveer 16 – 65 jaar. Iedere speler krijgt ook een voetbal set van zijn eigen land dat hij mag houden. Ook wordt er gezorgd voor sandwiches tijdens het event.

  Mvrgr. Maurice


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website