Hua Hin Football World Cup 2015

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Agenda, Sport, Voetbal
Tags: ,
19 oktober 2015

Welk land zal, de winnaar van vorig jaar Finland opvolgen in de Hua Hin WorldCup voetbal?

Gebaseerd op het succes van de twee voorgaande jaren komt nu de derde editie van dit voetbaltoernooi in Hua Hin. Het toernooi wordt gespeeld op 5 en 6 December, ter ere van His Majesty King Bhumibol Adulyadej’s verjaardag. Finale vorig jaar: ‘Finland vs Sweden’, Finland zegevierde 3 – 2.

Het toernooi wordt gespeeld op kunstgras met zes spelers per team. Ondanks dat de wedstrijden vriendelijk zijn zijn er scheidsrechters die de wedstrijden controleren. Een wedstrijd duurt slechts twee keer 15 minuten.

Op dit moment zijn we op zoek naar spelers om dit ‘het beste toernooi ooit’ te maken. Voor het eerst doet er ook een Holland voetbal team. Wil je ook meedoen of ken je goede spelers? Schrijf een berichtje op onze facebookpagina en dan nemen we contact op. Maximaal 10 spelers per team. Houdt er a.u.b. rekening mee dat we al spelers hebben die zich hebben ingeschreven, we zoeken er slechts een aantal meer!

De voetbalspelers krijgen een Nationaal voetbalsetje dus t-shirt, broek en sokken. Deze mag je houden dus in ieder geval een Nederlands Eftal setje als aandenken aan twee dagen leuk voetbal in Thailand! Ook zijn er sandwich, gratis water van de sponsor (Red Piano Restaurant) en op 6 December een ‘grand celebration’.

Toeschouwers zijn ook welkom om hun favoriete team aan te moedigen vanaf 9:00 am. Op Football Station Soi 94, een zijweg van Charoen Phatthana pattana soi 2 of soi 94.

Website: www.huahin-football.com

FB: www.facebook.com/huahinfootballworldcup2015

Footnote: This is a friendly yet competitive tournament and a family event; anyone who plays in an unfriendly, dangerous or violent manner will be excluded from the tournament without warning!

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website