Voor de liefhebbers van vuurwerk is er goed nieuws. Het uitgestelde vuurwerkfestival in Pattaya zal nu op vrijdag 24 mei en zaterdag 25 mei plaatsvinden. De deelnemers die tegen elkaar strijden komen uit USA, de Volksrepubliek China, Rusland, Groot Brittannië en Thailand. De deelnemers reizen de hele wereld af om zo’n hun krachten tegen elkaar te meten.

In het verleden bezochten ongeveer 200.000 liefhebbers deze vuurwerkshow in Pattaya aan de Beach Road. Naast dit vuurwerkspektakel zullen ook weer bekende Thaise artiesten optreden.

Vrijdag 24 mei zal om 19.00 uur de officiële openingsceremonie plaatsvinden en om 20.00 uur zal Thailand als gastheer de vuurwerkwedstrijd openen, gevolgd door Rusland. Daartussen zal de Thaise metalcore-band Retrospect een optreden verzorgen. China zal daarna een acte de préséance geven gevolgd door het team uit de USA. Tot slot geeft de Thaise band Paradox een Rockconcert.

Zaterdag 25 mei, de tweede wedstrijd dag, vindt om 19.30 uur de openingsceremonie plaats, waar dan het team uit Engeland de avond zal openen en vervolgens het team uit Rusland. De Thaise band The Mousses zullen om 20.30 een concert geven, gevolgd door de vuurwerkteams uit de USA en China. De afsluiting wordt verwacht om 22.05 uur met het optreden van de Thaise band Instinct.

Tot zover de globale opzet van de Thaise organisatie zoals die nu bekend is.

De gehele Beach Road zal vanaf de Dolfijn rotonde tot aan de Walking Street voor alle verkeer gesloten zijn. Ook alle Sois vanaf de Second Road naar de Beach Road zijn vanaf 16.00 uur tot 24.00 uur gesloten. Het parkeren wordt vanaf 15.00 uur aan banden gelegd.

De toegang tot de gehele vuurwerkshow van beide dagen is vrij toegankelijk

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website