Voor de mensen die graag een groots Thais festival willen bezoeken, maar niet in Thailand zijn, kunnen dit op 29 en 30 juli meemaken in Bad Homburg, Duitsland.

Bad Homburg was indertijd de zomerresidentie van de Duitse keizers met uitstekende “Spa” voorzieningen, zoals natuurlijke bronnen en “Kurparken”. Koning Chulalongkorn bezocht in Duitsland onder andere Bad Homburg, een toenmalig keizerlijk “Kur-Ort”. Hij bezocht op 23 augustus 1907 dit gerenommeerde Kurort om van zijn ziekte te genezen door middel van drinkkuren, mineraalbaden, modderpakbehandelingen en massages. Uit dankbaarheid voor zijn behandeling schonk hij een “Thai-Sala” aan de stad. De koninklijke Thaise familie bezoekt nog steeds deze historische plek en schonken een 2e Sala aan de stad, omdat in 2007 een 100-jarige herdenkingsdienst ter nagedachtenis aan koning Chulalongkorn gevierd werd: “Thai-Sala an der Quelle”.

Het gehele gebied rondom deze historische Sala in het Bad Homburgse Kurpark nodigt iedereen voor een bezoek uit. Meer dan 50 stands bieden een uitstekende aanbieding voor de gehele familie. Verder een rijk aanbod van een bonte en exotische wereld van Thaise kunst en cultuur en genieten van de Thaise keuken alsmede optredens.

Adres:  Villa am Kurpark, Kaiser-Friedrich-Promenade 57, 61348 Bad Homburg vor der Höhe, Duitsland


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website