Agenda: Sinterklaas is in aantocht

Door Hans Bos
Geplaatst in Agenda, Nederlandse Vereniging
Tags: , ,
7 november 2018

Robert Hoetink / Shutterstock.com

Sinterklaas is in aantocht en brengt een uniek bezoek aan Hua Hin op vrijdag 30 november. De Sint wil op die dag graag alle kinderen uit Hua Hin, Cha Am en omstreken een cadeautje brengen in Happy Family Resort, waar René Braat zorgt voor de passende omlijsting. Sinterklaas wordt vergezeld door twee nieuwe Zwarte Pieten.

Om 17.30 begin deze bonte avond met het zingen van sinterklaasliedjes, het maken van tekeningen voor de Sint en zijn twee Pieten. Om 18.15 komen Sint en Pieten binnen en als de Goedheiligman een beetje is bijgekomen, zal hij de kinderen bij zich roepen.

René Braat verzorgt een uitstekend buffet, dat om half acht zal beginnen. Leden betalen 250 baht p.p., niet-leden 400 baht.

Voor alle duidelijkheid:
Tevoren aanmelden bij [email protected] onder vermelding van aantal personen, aantal kinderen en naam van het kind/de kinderen. Eén cadeautje per kind met een waarde van ca 500 baht. Vermelding van de naam op het pakje.

Zie ginds komt de stoomboot….

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website