Agenda: Sint met twee Zwarte Pieten in Hua Hin

Door Hans Bos
Geplaatst in Agenda
Tags: , ,
19 november 2017

Het wordt een dolle boel op 29 november, als Sinterklaas met zijn twee Zwarte Pieten aankomt in Hua Hin, voor een bezoek aan de Nederlandse Vereniging Thailand.

Vanaf 17.30 uur zijn zij te vinden bij White Sand Beach aan het einde van Soi 7, voorzien van veel cadeautjes én het nodige strooigoed.

Nadat de Sint de presentjes van maximaal 500 baht aan de kinderen heeft gegeven, kunnen de aanwezigen aanvallen op het buffet, aangeboden door AA Verzekeringen in Hua Hin. De muziek wordt verzorgd door The Police.

Voor leden van de NVT is het buffet gratis, welkome buitenstaanders moeten 250 baht p.p. betalen. Het buffet bestaat onder meer uit rauwe andijvie met uitgebakken spekjes, hutspot met gehaktballetjes en erwtensoep. Voor de kinderen is er friet en chocomel, terwijl de liefhebbers kunnen kiezen uit twee Thaise schotels.

Belangstellenden kunnen zich tot 21 november opgeven via hansjbos@gmail.com, met vermelding van aantal personen/kinderen en de voorkeur voor een van de gerechten. Dit in verband met de capaciteit van de keuken van White Sand Beach. Cadeautjes graag voorzien van naam en enkele gegevens van de gelukkige.

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website