De Nederlandse Vereniging Thailand in Bangkok organiseert het eerste Nederlandse Koningsbal van Bangkok op zaterdag 3 mei aanstaande.

Het wordt een fantastisch Oranjebal op een avond vol jazzmuziek, fingerfood, cocktails, Wilhelmus. De muziek wordt verzorgd door een spetterende liveband uit Nederland, Captain Midnight.

Het thema van de avond is “Royal Gatsby”, dus de gasten beleven een avond als in de “roaring twenties” met mooie kleding, veren, hoge hakken en muziek uit die tijd. Het feest vindt plaats in het stijlvolle Muse Hotel op Langsuan Road.

Er worden geen kaarten aan de deur verkocht. U dient zich aan te melden via de facebookpagina of via E-mail [email protected]

U kunt ook kaarten kopen op één van de maandelijkse borrels van de vereniging in  de Green Parrot.

Voor leden zijn de kaartjes 2,000 Baht, voor niet-leden 2,500 Baht. Als u vóór 7 april betaalt worden de kaartjes thuis afgeleverd (binnen Bangkok).

Voor alle gasten die veraf wonen hebben we een speciale prijs voor een overnachting kunnen regelen in Hotel Muse: Jatu Deluxe room, inclusief ontbijt voor 2 personen voor 4,590.30 Baht (inclusief alle BTW). Dat is ongeveer 20% goedkoper dan de discount websites aanbieden!

Heeft u zin in een stijlvol feest meld u dan snel aan!

  • Datum: 3 mei 2014 van 20.30 – 01.00
  • Lokatie: Muse Hotel, 55/555 Langsuan Road (www.hotelmusebangkok.com )
  • Dress code: high heels, feathers, stylish and… (niet verplicht, maar wel erg leuk!)

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website