B-Quik (Quality Stock Arts / Shutterstock.com)

Op uitnodiging van Henk Kiks van B-Quik wordt er onder de vlag van MKB Thailand een 3-daagse excursie georganiseerd naar de Thailand Super Series autoraces in Buriram, dat plaatsvindt van 25 tot en met 27 oktober aanstaande.

De organisatie van dit uitstapje is in handen van Jaap v.d. Meulen en het geheel wordt gesponsord door The Hangover, hét café voor Nederlanders in Soi 22 Sukhumvit in Bangkok.

De excursie

Onder het motto “Oproep aan MKB ers met genoeg PK’ s in hun bloed” worden MKB-ers (en uiteraard ook anderen) uitgenodigd aan de excursie deel te nemen. Het bericht op Facebook zegt: “Beleef het mee in de pits! Ontmoet de coureurs en praat met hen, zie de auto’s van zeer nabij en laat u fotograferen met wie dan ook”

De reis

De excursie duurt 3 dagen, 2 nachten. Vertrokken wordt van The Hangover in Bangkok op 25 oktober, waarschijnlijk (zeer) vroeg in de ochtend zodat rond 12.00 uur het hotel wordt bereikt. Retour vanaf Buriram na de laatste race op 27 oktober, zodat aankomst in Bangkok mogelijk rond het middernachtelijk uur komt te liggen. Eigen vervoer kan ook met het verzoek ook dan rond 12.00 uur bij het hotel in Buriram te zijn.

Wat kost het?

Kosten per persoon voor deze 3 dagen/2 nachten (exclusief ontbijt), inclusief toegangskaarten voor de grandstand en de pits (in kleine groepjes) 4.500 baht voor een eenpersoonskamer. Bij delen van de kamer met 2 personen 2.250 baht per persoon. Bij gebruikmaken van het collectief vervoer vanaf Bangkok per persoon 1.500 baht extra. Maaltijden en consumpties zijn voor eigen rekening.

Inschrijven

Er is thans een elftal kamers gereserveerd. In dat hotel zijn niet meer kamers beschikbaar. Een aantal van deze 11 kamers is reeds gereserveerd. Snel inschrijven is derhalve een vereiste.

Inschrijven kan tot 1 mei 2019 via ondergetekende jpvdmeulen@gmail.com, onder vermelding van mobiel telefoonnummer contactpersoon, aantal deelnemers, aantal gewenste kamers, kamers delen met 2 personen of niet, gebruik collectief vervoer vanaf Bangkok of niet.

Maar wacht niet te lang, want vol is vol. De eerste inschrijvingen zijn al binnen. Inschrijving is definitief na betaling van Uw bijdrage waartoe U een e-mail ontvangt met de nodige gegevens.

En dan nog dit

Bij meer inschrijvingen dan het thans aantal beschikbare kamers zal worden getracht (elders) extra kamers te boeken. Prijsgaranties op de hier genoemde kosten kunnen dan niet worden gegeven. Mocht opgave na 1 mei plaatsvinden en dan nog te realiseren zijn, dan wordt 500 baht per persoon extra in rekening gebracht bovenop de mogelijk aangepaste prijs. Bij annulering na betaling kan geen restitutie van het betaalde bedrag meer plaatsvinden.

Het is niet de bedoeling van Dutch MKB of de organisatie om winst met deze excursie te boeken. Indien de totale uiteindelijke kosten meevallen, kan eventueel restitutie naar evenredigheid plaatsvinden. Mogelijke nadere details over deze excursie worden ruim vóór 25 oktober aan de deelnemers bekendgemaakt.

Initiatief van MKB Thailand

Wederom een mooi initiatief van MKB Thailand, waarbij dankbaar gebruik gemaakt wordt van de uitnodiging van Henk Kiks, de Nederlandse directeur/eigenaar van B-Quik en zelf autocoureur en het sponsorschap van The Hangover. Uiteraard is Henk Kiks met zijn raceteam aanwezig, maar ik weet niet of Henk ook zelf achter het stuur van een raceauto mee gaat doen.

Tenslotte

Mocht u niet in staat zijn aan deze excursie mee te doen, wacht dan mijn verslag op dit blog af, want ik ga dit spektakel op uitnodiging van Martien Vlemmix, de voorzitter van MKB Thailand, wel meemaken!

Bron: Facebookpagina van MKB Thailand

No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website