Karin Bloemen geeft ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van de Nederlandse Vereniging Thailand Hua Hin/Cha Am een eenmalig optreden in de Koninklijke badplaats. Het evenement vindt op 27 oktober plaats in het restaurant van de golfclub van de Banyan. Er is daar plaats voor 120 gasten.

Het 10-jarig bestaan van de NVTHC wordt niet alleen luister bijgezet door La Bloemen met het programma ‘10 jaar in volle bloei’. De Banyan zorgt voor een Westers/Indonesisch buffet, terwijl voor- en naprogramma zullen klinken als een klok.

De toegangsprijzen liggen op een alleszins redelijk niveau, met 950 baht voor de leden en 1200 baht voor hen die dat (nog) niet zijn. Uiteraard inclusief het vorstelijke buffet. In de voorverkoop kosten de tickets per persoon 50 baht minder.

U kunt ook kiezen voor één van de drie VIP-tafels, vlak voor het podium. Deze bieden plaats aan 8 personen en kosten 17.500 baht. Wie het eerst komt, het eerst maalt.

Aanmelden bij [email protected]

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website