Nederlandse swingband B2F (foto met toestemming van Carey Peck)

Alvast in de juiste kerstsfeer komen? De Nederlandse Vereniging Hua Hin en Cha Am organiseert op zondag 15 december een spetterend diner dansant in de tuin van het mooiste hotel dat Hua Hin rijk is: het Centara.

Voor de muziek zorgt deze avond B2F, een bekende negenkoppige Nederlandse swingband onder leiding van de in Thailand wonende Jos Muijtjens. De zang bij Big tot the Future is in handen van Kamonnat Worajuk (Nat).

Uiteraard heten wij u welkom met een glas ‘bubbels’…

De avond wordt verder opgevrolijkt door een kerstman, een loterij met fraaie prijzen en een demonstratie ballroom dancing. Zet uw dansschoenen dus maar alvast klaar voor de Rumba, de Chachacha, de Engelse wals en de Tango.

Centara staat bekend om zijn smakelijke buffetten. Daar kunnen de gasten die avond dan ook ruim van genieten.

En dan de prijs. Als gevolg van ruime sponsoring kunnen we die opmerkelijk laag houden. Deelname kost die avond 1000 baht voor leden en 1300 baht voor niet-leden, inclusief gratis frisdrank.

In het Centara zijn drie VIP-tafels beschikbaar van elk 8 personen. Deze kosten 12.000 baht per tafel.

U kunt tevens genieten van een topwijn à 120 baht per glas en 600 baht per fles. Liever Heineken-bier? Dat kunt u drinken voor 80 baht per glas. En dat alles in de tropische setting van het Centara!

Het organiseren van een dergelijk festijn is niet mogelijk zonder hulp van sponsors. Dat zijn op 15 december: April International (verzekeringen), The Green Lion, AA Verzekeringen, Centara, B-Quik, Zsiska (jewellery) en Heineken.

Waar en hoe kunt u zich aanmelden?

Stuur een mail naar [email protected] met het gewenste aantal kaarten (lid of niet-lid). U krijgt dan van penningmeester Thomas Voerman een rekening gemaild. Na betaling kunt u de kaarten op 15 december in de lobby van het Centara bij hem afhalen. Reserveer op tijd, want het aantal plaatsen is beperkt.

U bent op zondag 15 december in feestelijke kledij (geen korte broek) welkom vanaf 18.00 uur.

2 reacties op “Agenda: Diner dansant in kerstsfeer in Centara Hua Hin met Nederlandse swing band B2F”

  1. Hans Bos zegt op

    Ben ik toch helemaal vergeten de zanger van B2F te vermelden. Dat is de uit Belgi”e afkomstige Tom Olaerts. Nat is de speciale gast-zangeres. Waarvan akte! Inmiddels hebben zich al velen aangemeld om dit spetterende kerstfeest mee te maken.

  2. Sjaak S zegt op

    En voor degenen die op die dag niet kunnen gaan, speelt deze band ook in het Avani+ in Hua Hin, op maandag 16 december.
    De entree is ook iets hoger, maar daar gaat dan ook een deel als liefdadigheidsbijdrage aan de Patrol Police School in Prachuab Khiri Khan.
    Entree kost hier 1500 Baht (buffet en onbeperkte alcoholische dranken) of 1200 Baht (zonder alcoholische drank). Hiervoor kun je je melden bij [email protected]


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website