Agenda: Burapa Bike Week 2018 in Pattaya

Door Gringo
Geplaatst in Agenda
Tags: , ,
7 februari 2018

Voor de echte motorliefhebber zal dit bericht overbodig zijn, want die zullen hun plan al hebben getrokken om dit weekend de Burapa Bike Week 2018 in Pattaya te bezoeken.

Maar ook als u geen motorrijder bent is dit grootse evenement waard om te bezoeken. Op het terrein van het National Indoor Sports Stadium in Soi Chaiyapruk 2 verzamelen zich honderden leden van diverse motorclubs, die Thailand rijk is met daarbij nog talrijke individuele motorbezitters. Het is een groot feest met vele activiteiten, die uiteraard alle met motorrijden te maken hebben.

De motorclubs hebben veelal een eigen stand tijdens de Bike Week, waar u allerlei merken motoren kunt bewonderen, van Harley Davidsons tot aan de motoren van eigen fabrikaat, die door ingenieuze techneuten zijn ontworpen. Vele stands ook met allerlei accessoires voor de motor en natuurlijk ontbreken ook de vele stands met eten en drinken niet. ’s Avonds vinden er grote muziekshows plaats en krijgt de Bike Week een festivalkarakter.

Er zal zeker ook een tocht van de motorrijders door Pattaya worden gemaakt, maar wanneer precies en hoe laat, heb ik niet kunnen vinden.

Op YouTube vindt u meerdere video’s van eerdere Burapa Bike Weeks, ik heb deze hieronder gekozen:

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=OGKBRdk59uY[/embedyt]


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “Agenda: Burapa Bike Week 2018 in Pattaya”

 1. l.lagemaat zegt op

  Op 10 februari wordt de” Tocht van de Vrede”gereden en daarmee de officiële opening.

  Het thema dit jaar: “We are the World”.volgens Prasan Nikaji, president of the Burapa Motorcycle Club,

  Voor de liefhebbers zijn er twee grote optredens georganiseerd:
  “One featuring 70s rock music from AC/DC tribute band Live Wire, U.S. heavy metal rockers Syteria, reggae band Inner Circle and more.
  Thailand’s own rockers Lam Morrison and Maleehuana also will appear.

  Hoewel de toegangswegen in het verleden overvol waren, is er redeljik genoeg parkeerplaats.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website