Windows 10, de nieuwe trend?

Door Lodewijk Lagemaat
Geplaatst in Achtergrond
Tags:
25 oktober 2015

Op 29 juli werd het nieuwe Windows 10 systeem ingevoerd. Windows 10 zal het eerst gebruikt worden voor computers en tablets, later pas voor telefoons en games. Deze versie zal als een gratis update aangeboden worden.

De nieuwe computers zijn er al mee uitgerust. Bewust is een nieuwe strategie gekozen om Windows 10 op de markt te brengen en geen Windows 9, omdat dat misschien gezien zou kunnen worden als een verbeterde versie van Windows 8. Dit systeem voldeed niet en gaf veel klachten dit in tegenstelling tot Windows 7, die wel gebruiksvriendelijk en stabiel was.

Daarom biedt Microsoft Windows 10 aan om dit zonder kosten te kunnen downloaden als vervanging van de Windows 7 versie. Klanten hoeven dan niet direct een nieuwe computer te kopen om weer up to date te zijn. Ook zal Microsoft de programma’s helder en gedoseerd aan de Windowsklanten aanbieden. Tevens geven zij aan hoe te “upgraden”.

Op deze wijze probeert Microsoft aan klantenbinding te doen, zodat potentiële klanten niet pas een nieuwe computer aanschaffen als dit werkelijk nodig is. Met de nieuwe Windows 10 en de juiste hardware zal het mogelijk te worden door een irisscan of vingerafdruk de computer te starten en geen wachtwoorden meer in te vullen.

Voor de gebruikers van Windows 7 nog een geruststellende mededeling dat deze nog tenminste vijf jaar door Microsoft ondersteund blijft, maar met de mogelijkheid deze op te waarderen naar Windows 10 wat naar men zegt de nieuwe standaard wordt over een lange periode.

CEO Satya Nadella heeft een streefgetal van 1 biljoen gebruikers over een periode van drie jaar in zijn hoofd. Verschillende computers met Windows 10 zijn al te bewonderen bij Wattana in de Pattaya Klang en bij Tuc Com in de Pattaya Thai.


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

38 reacties op “Windows 10, de nieuwe trend?”

 1. Khun Peter zegt op

  Beste Windows gebruikers, ik heb maar een advies aan jullie. Stap over op Apple. Ik heb jaren diverse Windows PC’s gehad met alle ellende van dien: traag opstarten, vastlopers, niet werkende randapparatuur, beveiligingslekken, etc. Op een gegeven moment op advies van een deskundige overgestapt op Apple. Er ging een nieuwe wereld voor mij open. Nu wil nooit meer iets anders. Tja. Apple is duur, maar dat is een Mercedes ook.

  • eugeen zegt op

   Je advies “Stap over op Apple”, vind ik maar niets. Beroepshave ben ik dagelijks bezig met computer en programma’s. De Safari browser is de grootste ellende die er bestaat. Zolang iemand zijn computer voor eenvoudige zaken gebruikt, zoals skypen of naar een forum of gewone website gaan etc… is er geen probleem. Maar is de website iets veeleisender, dan komen de Safari problemen. Tik maar eens in google ‘Safari problemen’.

  • Dave zegt op

   Ik wil niet iedereen over dezelfde kam scheren, maa er zijn nogal wat pc gebruikers, met windows, die nooit iets doen met een anti virus scanner, oude bestanden opruimen, eigenlijk niet eens weten hoe ze software moeten installeren.
   De meeste vastlopers of het trage opstarten van een pc, ontstaat door onwetendheid en menselijke onkunde. Een pc cursus is eigenlijk een must, ook als je met office wilt gaan werken.
   Ik ben het met Peter eens dat een Apple beter is. Eigenlijk is het appels met peren vergelijken.

   • Khun Peter zegt op

    Klopt. Eigenlijk was mijn advies niet juist. Als je af en toe wat doet op je PC en alleen wat websites bezoekt en een beetje e-mailt dan moet je geen dure Apple kopen. Echter, ben je afhankelijk van een goedwerkende PC, zoals ik, dan is Apple een zegen. Ik ben het wel met velen eens dat Apple geen vrijheid toestaat en vaak te duur is.

    • Peter@ zegt op

     Met de laatste zin ben ik het eens, zo staan niet toe dat je andere merken kabeltjes e.d. gebruikt want je bent gebonden aan hun te dure Apple-merk iets waarvoor ze misschien nog beboet gaan worden want dat mag niet, was laatst nog in Kassa of Radar.

  • Ruud tam Ruad zegt op

   Ik vind dit puur een persoonlijke mening Peter. Ik heb op drie computers, een telefoon en een tablet nu Windows 10 draaien en ik zou iedereen aanraden DOEN !!! Even wennen, maar dan wil je niets anders ( dat laatste is een grapje )
   Ik ben er heel tevreden mee en geen problemen. Windows 10 lost veel problemen zelf op.
   Ruud

  • Edwin zegt op

   Helemaal mee eens. Alles dat ik met een computer doe dat kan met Ubuntu.

   Maar ook de spelletjes liefhebbers kunnen tegenwoordig op Ubuntu terecht met Steam. Zie http://store.steampowered.com/about/

  • Jörg zegt op

   Ben benieuwd of je hier over een jaar nog eens terugkomt als blijkt dat we Windows niet tot onze dood hoeven te huren en gratis upgrade naar Windows 10 nog steeds gratis is.

   Verder moet iedereen gebruiken wat hij of zij het prettigst vindt, Linux is echter lang niet voor iedereen geschikt. Daarnaast blijft het aantal gebruikers, ondanks alle fans, minimaal. Dan heb je ook nog alle verschillende distributies, wat het ook niet makkelijker maakt.

   De meeste van de privacy-schendende opties zijn overigens eenvoudig uit te zetten in Windows 10, daarnaast doen Google en Apple precies hetzelfde. Qua privacy ben je overigens waarschijnlijk inderdaad het beste af met Linux. Maar ik moet wel lachen om zo’n opmerking van theoS dat hij elke update eerst opzoekt in Google, het bedrijf dat het verzamelen van gegevens heeft uitgevonden en waar het hele businessmodel op gebaseerd is.

   Zelf gebruik ik overigens MS software en diensten en Google software en diensten door elkaar en daarnaast soms ook nog eens Linux (Mint).

 2. pw zegt op

  Ik herinner me een leuke grap over die Mercedes van je.

  Taxi-chauffeurs in Duitsland klaagden al lange tijd over storingen in hun Mercedessen. Met een flinke groep chauffeurs, ieder in hun eigen wagen, op weg naar de fabriek.

  Een kennis van me vroeg: “en, hebben ze het gehaald?”.

  Apple is helemaal niet beter dan Windows. Wel veel duurder. Daar kom je vooral achter als je hulp nodig hebt. Je bent totaal afhankelijk van de leverancier die je vrijwel alles kan rekenen wat hij maar leuk vindt.

  Een Apple computer is een rampenkast. Nooit meer!

  • Khun Peter zegt op

   Prima, hoor. Je moet vooral doen wat jij goed acht. Het zegt al genoeg dat je hulp nodig hebt met een Apple. In mijn ogen ondenkbaar, want het is super gebruikersvriendelijk en werkt altijd.
   Vergeet ook niet een virusscanner te installeren op je Windows computer. Ongeveer 99% van alle virussen en malware die in omloop zijn, zijn voor Windows geschreven. OS X, het besturingssysteem van Apple zit dermate goed in elkaar dat je zonder virusscanner veilig met je Apple kan werken. Dat zegt genoeg, denk ik.

   • Moderator zegt op

    Khun Peter, svp niet chatten, geldt ook voor u.

    • Khun Peter zegt op

     Mijn excuses, moderator

 3. Fransamsterdam zegt op

  Eén biljoen gebruikers is wellicht wat hoog ingeschat. Dat zou in ieder geval de wereldbevolking in drie jaar moeten verhonderdtweeënveertigvoudigen.
  Het vertaalduiveltje heeft vermoedelijk weer toegeslagen: One billion = Eén miljard.

  • Soi zegt op

   Moderator: niet chatten svp.

 4. Soi zegt op

  Eigenlijk oud nieuws. Dit artikel had eigenlijk in juni jl geplaatst moeten worden. Windows 10 is al volop wereldwijd operationeel. W10 is ook niet de nieuwe trend met een vraagteken. W10 is dè trend. Dat iemand kiest voor Apple met iOs, prima. Vooral doen wat je goed acht. Maar Aplle is duurder en daarom niet beter. Ik installeerde begin augustus al W10 op mijn PC en tablet, en het werkt zonder meer goed. Edge heb ik links laten liggen. Ik had met Chrome uitstekende ervaringen. Chrome is een fijne browser vanwege alle apps en extensies. Met de extensie “Bing2Google” is zelfs via Edge op Chrome-achtige wijze te googelen en te werken. Vrij van storing- en virus/malware. (BM)W10 draait als een tierelier!

 5. ruud zegt op

  Een irisscan of vingerafdruk.
  Big Brother Microsoft is watching you.
  Binnenkort kun je waarschijnlijk ook met je DNA inloggen.

  Windows 8 is inderdaad een ramp.
  Iedere keer dat ik met mijn muis aan de rechterkant naar beneden wil scrollen komt die irritante zwarte functiebalk tevoorschijn.
  Bovendien werkt explorer niet goed, want pas aangemaakte of verwijderde mappen, zijn vaak of nog niet zichtbaar, dan wel nog niet uit het scherm verwijderd.

 6. folkert zegt op

  Windows 10 geeft minder vrijheid dan windows 7 bijvoorbeeld skype en spellen spelen zonder een acount, nu moet eerst een microsoft acount aan gemaakt worden daarvoor. Windows 10 is meer een verdien model aan het worden net als Apple.

 7. Sjaak S zegt op

  Windows met Apple te vergelijken is als peren met appels vergelijken. Beide kun je eten, maar hebben een verschillende smaak en vorm.
  Dat wil niet zeggen dat de een beter of slechter is als de ander. Beide systemen hebben voor en nadelen.
  Hoofdzakelijk spreekt voor Windows de grote verscheidenheid aan hardware die met dit systeem samenwerkt. Met OS van Apple ben je net als bij de iPhone en iPad aan één fabrikant gebonden, met als gevolg dat deze bijna iedere prijs kan vragen die hij maar wil.
  Het nadeel is dat bij Windows zowel als Android ook heel goedkope hardware met deze systemen goed of slecht samenwerkt. Dan krijg je onherroepelijk problemen, wanneer je verwacht dat een apparaat van 100 Euro net zo goed zal werken als een apparaat van 1000 Euro.
  Een Windows 10 laptop (neem maar eens Surface van Microsoft. Een topmachine, waar je ook in eenzelfde prijsklasse zit als een Mac met gelijke specificaties….
  Ik ben vorig jaar tester van Windows 10 geweest en kon de ontwikkeling volgen. Nu ik op mijn tablet zowel als op mijn PC Windows 10 heb, moet ik zeggen, dat ik uitermate tevreden over het systeem ben.
  Voor mij is dit het beste OS van Microsoft. Het verenigt de oppervlakte van Windows 7 en Windows 8 in zich en heeft tal van verbeteringen.
  Het meeste is niet zichtbaar. Dat is quasi de motor van het systeem. Het loopt stabiel en soepel… terug naar Windows 7 zou voor mij een stap achteruit zijn.
  Het is niet perfect. Je kunt het verbeteren. Zo heb ik uit de apple wereld het balkje gestolen in de vorm van Rocketdock (al een paar jaar oud en nooit een update gevonden) en sinds Windows 10 gebruik ik ook Objectdock 2… eender als bij Apple. Hiermee houd je je desktop schoon van rotzooi en je kunt daar veelgebruikte programma’s en folders aan koppelen, zodat je niet naar de tegeloppervlakte van Windows hoeft. Die vind ik wel leuk (vooral op mijn tablet), maar niet zo praktisch.
  Ik heb op mijn pc een upgrade gedaan, maar ik zou altijd een schone installatie aanbevelen. Windows 10 is in staat bijna alle benodigde drijvers voor de meest uiteenlopende hardware te vinden, maar ook drijvers van Windows 7 werken nog onder Windows 10.
  Een upgrade heeft het nadeel dat Windows 10 ook de fouten die je in je oude systeem had staan, meegenomen worden.
  Zo heb ik laatst iemand geholpen bij het verwijderen van zijn oude iTunes software, omdat hij deze zelf niet kon verwijderen. Dit hing samen met het feit dat hij een laptop gebruikte, die vroeger via een server met zijn werk verbonden was. Er stonden verwijzingen op de pc naar die Server, maar hij kon geen contact meer met deze krijgen. Door de gecompliceerdheid van de nieuwere systemen (ze zijn wel gebruikersvriendelijk, maar daardoor ingewikkelder opgebouwd) kun je dat soort dingen nauwelijks nog of per “hand” verwijderen…. dan heb je weer speciale programma’s nodig.
  Maar goed, dit heeft niks met Windows 10 te maken.
  Het werkt goed. Ik heb het ook op een computer geïnstalleerd, waar voorheen Windows XP op liep. Het gaat prima! En de eigenaar van die computer heeft geen benul van computers. Windows 8 was te gecompliceerd, maar met 10 kon hij wel uit de voeten.
  Ik gebruik Edge ook af en toe, maar ook ik ben een liefhebber van Chrome. Dit is namelijk veel beter geïntegreerd in de Android systemen en je kunt veel beter je gegevens en bookmarks synchroniseren……

  • Joop zegt op

   Beste Sjaak,
   Inderdaad een strak plan, een schone installatie. Vraag mij alleen af hoe dit te verwezenlijken als je zelf de volledige software W10 niet hebt. Bezit wel de W7 cd met originele licentie. Ben ook een tegenstander van upgraden. Schone installatie is beter.

   • Sjaak S zegt op

    Ja, ja, ik weet het, ik mag niet chatten, maar ik zal toch even een antwoord schrijven: je kunt ook zogenaamde gekraakte versies van Windows 10 downloaden. Natuurlijk is die niet echt gekraakt, want Windows 10 is toch gratis of niet soms?
    Ik heb de 32 en de 64 bit Versie, die je allebei kunt installeren, zonder daarvóór Windows 8 of 7 op je pc te hebben gehad (dus zoals ik schreef, mijn kennis had Windows XP).
    Er bestaat een “betaalde” versie voor deze mensen, maar uiteindelijk is het larie. Want als je, zoals ik een gekraakte versie van windows 8.1 op je pc had, kon je toch de officiële versie van windows 10 gebruiken voor een upgrade. Dus ik denk dat je met deze versies geen probleem zult hebben.
    Je kunt via torrentsites Windows 10 downloaden. Het werkt echt. En je kunt dan ook gewoon alle updates maken. In Nederland mag het misschien niet, maar hier in Thailand zal er een mens naar vragen.

   • Jörg zegt op

    Die software kan je gratis downloaden (http://www.microsoft.com/nl-nl/software-download/windows10). Het enige is dat je eerst een update moet doen, waardoor je een licentie voor Windows 10 krijgt, daarna kan je een schone installatie uitvoeren. Of je wacht nog even, in de beta-test is het al mogelijk om Windows 10 te activeren met de licentiecode van Windows 8(.1) of 7.
    Je kan ook vanuit een geïnstalleerde Windows 10 versie voor systeemherstel kiezen, dat is volgens mij nagenoeg hetzelfde als een schone installatie.

   • martin zegt op

    Beste Joop

    Windows 7 kun je gratis upgraden. Vervolgens start je de windows 10 cd en kiest voor “schoon” installeren. Het is iets omslachteriger (upgrade kost 30 minuten en nieuwe installatie nog eens 30 minuten) maar het kan. Onderstaand bericht komt van microsoft website.

    Als u op deze pc een upgrade naar Windows 10 hebt uitgevoerd in het kader van de gratis upgradeaanbieding en Windows 10 in het verleden met succes hebt geactiveerd, hebt u geen productcode voor Windows 10 nodig en kunt u de productcodepagina overslaan door de knop Overslaan te selecteren. Uw pc wordt automatisch online geactiveerd, mits dezelfde editie van Windows 10 eerder met succes op deze pc werd geactiveerd in het kader van de Windows 10-upgrade-aanbieding.

   • martin zegt op

    Vergeet te zeggen dat je de installatie cd (of op USB) gratis kunt downloaden van de microsoft website. Kijk naar media creation tool.

 8. Japio zegt op

  Voor de gratis update dien je uiteraard wel over een legale Windows 7 of 8 versie op je computer te beschikken!!

  Of Apple nu beter is dan Windows laat ik maar even in het midden. Problemen op een computer ontstaan meestal door onwetendheid van de gebruiker. Veel mensen klikken maar wat en weten feitelijk niet wat er onder de “motorkap” gebeurd. Dan maakt het niet uit of je nu in een “Opel” rijdt of in een “Mercedes”.

 9. YUUNDAI zegt op

  Ik bezit zo een ” Mercedes “, pas 5 jaar jong, de versie met maximale capaciteit en meer toeters en bellen, Apple 2.
  Altijd geüpgraded, gisteren zelfs nog. Maar wat is hij traag. Naar meerdere winkels geweest, tja koop maar een nieuwe die zijn een stuk sneller. O ja kan ik deze dan inruilen, ja zeker ik geef er 4000 Bath voor was het antwoord. Heb volgens de gegevens net de helft van de capaciteit benut van de 64 GB.
  Overweeg iets anders aan te schaffen, maar …………

  • pw zegt op

   Moderator: Niet chatten svp.

 10. martin zegt op

  Grappig dat je altijd dezelfde discussie ziet tussen apple en windows gebruikers. Geen van beiden heeft ooit nieuwe argumenten.
  Met een volkswagen en een mercedes kun je beiden naar Amsterdam rijden. In de een “wellicht” met meer comfort en zeker tegen hogere kosten dan de ander. Ik zeg “wellicht” omdat de meeste mensen het apparaat voor email en internet gebruiken en dat het meerdere comfort van apple dus maar betrekkelijk is. Voor grafisch werk is de Apple zeker beter, maar dat gaat verder dan bewerken van een vakantiefilmpje.
  Kortom doe vooral wat je leuk vindt en vermoei anderen niet met schijnargumenten.

 11. martin zegt op

  Windows 10 ziet er niet uit.
  Microsoft luistert niet naar de gebruikers want ze zijn bezig met een verdien model.
  Updates kan je niet uitzetten dus zodra je een verkeerde update hebt kan je niet meer opstarten.
  Ik heb ook windows 8.1. met clissic menu geinstalleerd en werkt nu net als windows 7.
  Windows 10 stuurt alles naar mirosoft ook al zet je privicy aan.
  Neem maar eens de moeite om op ytube te zoeken naar windows 10.

 12. Taitai zegt op

  Door de beperkte vrijheid is de keuze voor Apple soms juist de juiste. Mijn hoogbejaarde vader kon maar beter zo min mogelijk keuzes hebben. Die vond namelijk dat hij van alles en nog wat moest aanklikken. De Apple mag dan meer kosten, maar het kan degenen die om hulp gevraagd wordt om de boel weer recht te breien, veel tijd besparen.

 13. Roel zegt op

  Windows 10, ik gebruik het sinds kort, heb kleine notebook erbij gekocht. Ook heb ik nog de vertrouwde W7.

  W10 beschermt niet de gebruiker, door windows wordt al voorgesteld voor die mensen die dat willen terug te gaan naar W7 omdat W10 alles door stuurt naar Microsoft. Ze willen gewoon alles weten over de gebruiker en daar hun advertenties op zetten later. Dus blijf ik zolang mogelijk windows 7 gebruiken om vooral geen gegevens aan Microsoft te geven.

  Apple werkt al jaren zo, niets is veilig in Apple pc, zelfs software die niet van de store komt wordt bij update verwijderd of zodanig bewerkt dat het niet meer is te gebruiken.

  Chrome is een zeer goede browser, beter dan safari, welke je ook kan gebruiken op windows . Ook opera is een goede browser, soms zeer snel. Ik gebruik meerdere browsers naast elkaar, hou van snelheid en vooral Thailand werkt daar niet hard in mee.

  Voordeel van windows is dat er veel meer gratis software is te downloaden dan voor apple, Office pakket voor windows hoef je niet aan te schaffen, probeer openoffice, zelfde maar dan gratis en ontwikkeld door studenten uit Nederland. Bijkomend voordeel is dat je documenten over kan zetten naar adobe formaat.

 14. Sjaak S zegt op

  Als je Windows of Apple niet vertrouwt, alleen over internet surft, geen grote spellen speelt, een oudere computer hebt en een klein budget: installeerde dan een van de vele Linux distributies, zoals Ubuntu, Xubuntu, Mint enz. Gratis en met veel software. Open office is daarbij standaard. En je hebt nog minder last van virussen….

  • Khun Peter zegt op

   Goed advies. Voordat ik mijn eerste Apple kocht (ik moest even sparen) heb ik windows er af gegooid en ben Ubuntu gaan draaien. Een aanrader voor iedereen die Windows zat is en geen Apple wil kopen.

  • Edwin zegt op

   Ubuntu bevalt mij inderdaad al 6 jaar erg goed. Voor mij geen Windows meer. Je kan veel meer dan “alleen maar over internet surfen”. Speel zelf geen spellen maar ook de grote spellen zijn door de komst van Steam geen probleem. Een klein budget is niet nodig want het is gratis en tegenwoordig wordt de meeste nieuwe hardware zonder problemen herkent.

 15. Jörg zegt op

  MS gaat een andere koers varen, eigenlijk een beetje dezelfde koers als Apple met dat verschil dat ook andere hardware fabrikanten nog steeds hardware ontwikkelen en verkopen waar Windows op draait. De ‘revolutie’ moet nog komen, althans volgens MS, met de komst van Windows 10 voor mobiele telefoons. Met een nieuwe Windows 10 telefoon heb je straks een min of meer volledige computer bij je, via een dock kan je deze aansluiten op monitor, toetsenbord en muis en gebruiken als een Windows 10 laptop/PC via Continuum.
  Overigens, jammer dat de eerste reactie op dit onderwerp er gelijk een is om over te stappen op Apple.

 16. Jan zegt op

  Er is niets mis met een Windows-computer en vooral als die moderne hardware heeft en draait onder Windows 7 of 10. Ik ben blij dat ik van Windows 8(.1) af ben.

  Apple was ooit favoriet in het grafische gebeuren (naar ik begreep) maar tegenwoordig ontlopen beide systemen elkaar niet meer. Het is alleen verschillend van elkaar.
  Het gaat mijns inziens vooral om de applicaties die je er op wilt draaien.

  Linux heeft ook veel keuze aan besturingssystemen maar ik moet me beperken (dus gebruik het niet) maar het heeft het voordeel gratis te zijn (afhankelijk van de versie).

  Windows 10 en ook Windows 7 zijn erg stabiel. Een verademing. Aanbevolen ook.

 17. Peter zegt op

  Om te weten wat Windows 10 zoal doet is het goed het artikel van de consumenten bond te lezen.

  http://www.consumentenbond.nl/laptop/extra/windows-10-privacy/

  en op https://www.security.nl/ is goede info over wat Windows 10 zoal doet.

  Voor mij GEEN ( Big Brother) Windows 10.

  Consumentenbond schrijft:

  Zaken die in Windows 10 standaard ‘aan’ staan:

  Windows 10 zal alle getypte en ingesproken tekst doorsturen naar Microsoft, zodat de persoonlijke assistent Microsoft Cortana in Windows 10 jou ‘beter leert kennen’.
  Ook de inhoud van je adresboek wordt geüpload naar deze internetdienst zonder dat je vrienden in jouw adresboek iets is gevraagd.
  Cortana zit op dit moment nog niet in de Nederlandstalige editie maar wordt naar verwachting later wel toegevoegd;
  Windows 10 zal elke bezochte webpagina doorsturen naar Microsoft voor een veiligheidsanalyse met SmartScreen-technologie (al aanwezig in eerdere versies van Internet Explorer);
  Windows 10 laat ingevoerde wifi-wachtwoorden eenvoudig delen met ‘vrienden’ op sociale netwerken;
  Elk programma (app) op je pc of tablet mag jouw unieke reclame-ID uitlezen;
  De nieuwe browser Edge wil jou gepersonaliseerde advertenties tonen;
  De pc zal je locatie doorlopend opslaan én de locatiegeschiedenis delen aan alle programma’s (apps) op de pc die daarom vragen;
  De programma’s (apps) die je installeert zien direct wie je bent (naam, foto).

 18. theoS zegt op

  @Peter, je was me net voor, klopt helemaal. Ik moet ook niks van Windows 10 hebben vanwege die privacy breuk. Ik gebruik Win.7 en Google elke update voor ik deze installeer, geen auto updates voor mij. Microsoft probeert hardnekkig om via auto updates toch Win,10, door middel van nagscreens, dit spyware systeem aan te prijzen. Heb al een hele rij updates op “hide” gezet. Big Brother is not watching me!

 19. Soi zegt op

  In Windows 10 zijn alle bezwaren jegens het een tekort aan privacy eenvoudigweg weg te werken. Via Instellingen- Privacy kun je bv het doorsluizen van gegevens stopzetten, enz. Hoe stopzetten in z’n werk gaat? Zie: http://www.pcmweb.nl/nieuws/de-belangrijkste-privacy-instellingen-windows-10.html


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website