Vanaf begin september is veilinghuis Collingbourne weer terug aan de Chaiyapruek Road, maar nu in het eerste gedeelte. Voorheen in het tweede gedeelte van de Chaiyapruek wat nu totaal verdwenen is door de sloop van de gebouwen. Geen enkele herinnering meer aan wat het ooit was.

Na een kort verblijf aan de Sukhumvit Road wat voor veel klanten toch een brug te ver was, is hij weer teruggekeerd nabij de oude omgeving.

Collingbourne schrijft zelf: “Wij zijn het eerste veilinghuis in Pattaya en hebben vele jaren ervaring met het veilen, zowel hier in Pattaya Thailand als in het Verenigd Koninkrijk. Wij zijn de beste optie omdat we worden getest, en gerespecteerd voor onze zakelijke praktijk, liefdadigheid werk en omgang met de lokale gemeenschap gedurende vele jaren”.

Bieden is eenvoudig, schrijf je gewoon in voor de veiling en steek je hand op voor het object dat je wilt! Objecten die niet worden verkocht tijdens de veiling kunnen worden gekocht na de veiling of tijdens de week daarna.

Algemene verkoop veilingen worden gehouden elke zaterdag om 11.00 uur in de veilingzalen in Pattaya.

Collingbourne’s Algemene Veilingen in Pattaya Thailand verkoopt antiek, verzamelobjecten, memorabilia, tweedehands goederen, elektrische apparaten, meubels, decoratieve items, sieraden, munten, horloges.

Goederen voor de veiling worden van maandag tot donderdag van 10.00 – 16.00 uur ingebracht. Uitbetalingen zijn de volgende zaterdag. Kom en geniet van het plezier op de veiling dag in onze showroom met airconditioning of geniet wat ons café te bieden heeft.

Rijdt men op de Chaiyapruek 1 richting kust dan staat rechts van de weg een niet te missen groot bord met Auction.

Bron: johncollingbourne


» Laat een reactie achter


Rating: 2.25/5. From 4 votes.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website