’s Werelds grootste zoetwater parelkwekerij in Phetchaburi

Door Lodewijk Lagemaat
Geplaatst in Achtergrond
Tags: ,
7 september 2018

Om de economie in Thailand te stimuleren, worden op een aantal plaatsen projecten gelanceerd om dit mogelijk te maken. Phetchaburi is een van de provincies waar een project van zoetwater parelkwekerij opgestart zal gaan worden.

De oprichting van de zoetwaterparelboerderij in Phetchaburi zal naar verwachting 5000 banen opleveren. Het zal worden gebouwd als een joint venture tussen Thai Union High Tech Co., Ltd en een Chinees bedrijf. Een onderzoek werd uitgevoerd om te bepalen of er enige impact op het milieu zou zijn. Lokale overheidsinstellingen zullen ook betrokken worden bij de uitvoering van het project om ervoor te zorgen dat het de economie ten goede komt.

Dit project zou ’s werelds grootste zoetwater parelkwekerij worden en past tevens in de lijn met het beleid van de regering over de landbouw ontwikkeling. Merkwaardig is de opmerking van de voorzitter van Thai Union High Tech Peark Cultivation Co. Ltd dat zijn bedrijf zich zal houden aan de wet en de hoop uitspreekt dat het de economie van Phetchaburi zal stimuleren.

Bron: thainews.prd.go.th/

1 reactie op “’s Werelds grootste zoetwater parelkwekerij in Phetchaburi”

  1. Martin zegt op

    Dus de moeder aller parels is parel moer!!


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website