Op 20 maart aanstaande verschijnt het boek “Een kras op haar ziel” van de Belgische schrijver Eugeen Van Aerschot. Het is een psychologische thriller met de thema’s hypnose en reïncarnatie.

 

Korte inhoud

Karen, een 30-jarige journaliste, is zeven jaar getrouwd. Voor de vrienden een perfect stel. Maar de vrouw heeft een hekel aan seksueel contact omwille van een panische angst om pijn gedaan te worden. Een gynaecoloog heeft haar naar een psycholoog gestuurd. Die stelt voor om haar onder trance te brengen, om zo na te gaan of een voorval uit haar verleden aan de basis van die aversie kan liggen. Hoewel Karen dat voorstel als flauwekul bestempelt, gaat ze toch akkoord. Wanneer Karen verneemt wat ze onder hypnose heeft verklaard, wil ze kost wat kost onderzoeken of er enige waarheid zit in dat verhaal. Vanaf dan wordt haar hele leven overhoop gegooid en belandt ze in een spannend avontuur, dat pas op de laatste pagina een ontknoping kent.

Over de auteur

Eugeen Van Aerschot (1953) is een Belgische schrijver, die zijn sporen verdiend heeft in o.a. de Belgische televisiewereld. Hij heeft ook 4 blijspelen geschreven voor theater en samen met Hugo Meert het boek “Theater, handboek voor theatermakers” geschreven dat in Belgie en Nederland is verschenen.

Eugeen woont nu in Pattaya en is in 2012 getrouwd met Phranee Saartram. In de voorbije jaren heeft Eugeen de twee dochters van Phranee officieel geadopteerd. 

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over het boek en de auteur op zijn Facebookpagina, waar ook verwezen wordt naar een aantal interviews in Belgische media, zoals Het Laatste Nieuws. Google zijn naam en u treft meerdere websites, die het boek, dat vanaf 20 maart in boekwinkels in Nederland en België te koop is. U kunt het boek overigens nu al bestellen via Bol.com

No votes yet.
Please wait...

2 reacties op “Nieuw boek van Eugeen Van Aerschot: “Een kras op haar ziel”  ”

  1. Jacques zegt op

    Dat klinkt spannend en intrigerend en denk ik zeker het lezen waard. Fictie en/of werkelijkheid dat zo maar eens voor een groot deel gebaseerd kan zijn op levens nog steeds waar te nemen op onze mooie aardbol.
    Het brengen van een boodschap en het zo pakkend te kunnen beschrijven daar neem ik mijn petje voor af.
    Succes met de verkoop Eugeen.

  2. eugeen zegt op

    Veel dank aan Thailandblog voor dit artikel. Veel leesplezier voor wie het boek kan lezen.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website