Met al dat nieuws over de coronavirus zou je bijna vergeten dat er ook nog ander nieuws is. Het was mij bijna ontgaan, maar u wilt ook vast wel weten dat Natcha uit Phuket onlangs een ander soort corona, namelijk een kroon, op haar hoofd heeft gekregen als Miss Hooters Thailand 2020.

Grand Final

De Grand Final van deze schoonheidswedstrijd, waarvoor in het hele land voorronden zijn gehouden, vond plaats in Hooters Pattaya. De winnaar, Natcha Nunoochan, won eerder de voorronde in Phuket en mag nu als Miss Hooters Thailand 2020 deelnemen aan de “Miss Hooters International Pageant 2020”. Dat evenement, dat al voor de 24ste keer wordt gehouden, gaat in juni plaatsvinden in Lake Tahoe in de Verenigde Staten.

De winnaar

Natcha zegt in een interview: “Winnen is een hele eer. Ik ben erg blij en wil iedereen bedanken voor de ondersteuning. Ik beschouw alle Hooters meiden als mijn familie, waarmee ik dagelijks samenwerk om de bezoekers van Hooters zo goed mogelijk te bedienen. Ik ben erg trots, dat ik mag deelnemen aan de International Pageant in Lake Tahoe. Ik neem die taak op mij met trots en eer om mijn prachtige land Thailand te vertegenwoordigen.

Lees het hele verhaal met foto’s op de website van The Thaiger op deze link: thethaiger.com/hot-news/events/natcha-from-phuket-crowned-miss-hooters-thailand-2020

Video’s op YouTube

Als u het evenement of een deel er van wilt zien, ga dan naar YouTube, typ Miss Hooters Thailand 2020” in het zoekvenster en er zijn minstens 2 video’s beschikbaar, een lange en een korte visie.

Tenslotte

Als de video’s u aanleiding geven om toch maar eens of weer een Hooters vestiging te bezoeken, let dan even op., Niet alle vestigingen zijn op dit moment door de restricties vanwege de coronavirus geopend. De Hooters vestiging in Pattaya is nog wel te bezoeken, maar dat kan gauw veranderen. Dan maar even wachten en hebt u een mooi vooruitzicht voor na de coronacrisis.

https://youtu.be/BSqEQHIwaTc

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website