Kai werkt in een bar in Pattaya

Door Lodewijk Lagemaat
Geplaatst in Achtergrond
Tags: , ,
26 februari 2020

Net als zoveel andere jonge vrouwen uit de armste regio’s van Thailand, had ook Kai weinig opties in haar leven. Om haar familie te ondersteunen, vertrok ze op 19-jarige leeftijd naar Pattaya in de hoop meer geld te verdienen, meer dan ze ooit zou kunnen verdienen in een winkel of kantoor in haar omgeving.

Goed bewust van het stigma verbonden aan het werk in bars, begon ze alleen “PR” of promotie werk buiten de bar op straat te doen door de drankprijzen te tonen. Ze trok dan “aangepaste kleding” aan zoals de “Coyote” danseressen droegen. Uiteindelijk was zij volledig bekend met het barleven. Maar zelfs nu weigert ze te praten over wat ze doet, prostitutie.

“Ik dacht, dat ik gewoon zou kunnen werken om een bepaalde hoeveelheid geld te verdienen voor een bepaalde periode om daarna iets anders te kunnen gaan doen,” bekende ze.

Zij is nu negen jaar verder en die nieuwe carrière is niet uitgekomen. Ze geeft toe dat haar levensstijl ongezond is, met name de feitelijke eis van het drinken van lady drinks en elke avond tot laat moeten werken. “Maar, zegt ze, het heeft mijn leven niet verrijkt. Ik heb me nooit prettig gevoeld bij deze baan, ongeacht wat veel mensen denken”.

Sommige mensen kijken op haar neer, maar merkt op dat sommige van diezelfde mensen ook in bars werken voor een aanvullend inkomen.

De financiële voordelen van haar werk zijn niet te ontkennen. Ze is in staat geweest om een huis, een auto en andere dingen te kopen. Het plan blijft hetzelfde. Nog enige tijd werken om genoeg geld te sparen om dan iets anders te beginnen.

Maar, ze hoopt zij nog steeds een goede man te vinden die haar zal onderhouden en wellicht met haar wil trouwen.

Bron: Pattaya Mail

2 reacties op “Kai werkt in een bar in Pattaya”

 1. KC zegt op

  Heb er ook zo eentje ontmoet in Phuket…ze dacht ook de farang van haar leven te hadden ontmoet…had het werk nodig om haar moeder en kind te onderhouden…ik heb haar altijd gezegd “ik ben een good farang maar wel een farang with no deep pockets” maar toch, ik heb veel medelijden met haar.
  Eigenlijk heel zielig die situatie waarin sommige mooie mensen zich moeten bewegen, inleven. Het is idd prostitutie hoe je het ook draait of keert…het blijft triestig toezien hoe ze hun lichaam zo maar blijven geven in de hoop “the one and only carrying farang” tegen te komen.
  Groetjes,
  K
  PS : Lees deze blog sinds ik begin Januari 2020 voor 12 dagen in Thailand ben geweest…Waar ik ook ben geweest en hoe kort ik er ook was…het was me wat…Fantastische indruk…Kom zeker terug…

 2. Jacques zegt op

  Ik heb er ook diversen mogen ontmoeten in Nederland en via mijn vrouw kreeg ik later te horen dat ze ook uit de prostitutiewereld kwamen, maar dat ik er met niemand over mocht praten, want het moest geheim blijven voor hun buitenwereld. Het is niet voor iedereen even aangenaam in het leven, maar ik begrijp de ex prostituees en hun geheimhouding wel en dat heb ik altijd gerespecteerd.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website