‘Ik wil normaal zijn, maar dat is nu onmogelijk’

Door Redactie
Geplaatst in Achtergrond
Tags: ,
18 januari 2014

Hormones The Series krijgt een vervolg op kabelkanaal GMM One en dat is goed nieuws voor de teenagers die helemaal idolaat zijn van de serie. Het tweede seizoen bevindt zich nu in de script- en castingfase. Ander goed nieuws: Sutatta ‘PunPun’ Udomsilp (16) is weer van de partij.

Hormones volgt een groep middelbare-schoolleerlingen, die het maar moeilijk hebben met school, gezin, liefde en seks. Uit het leven gegrepen, wat de populariteit van de serie verklaart, alhoewel sommige ouders het maar niks vinden dat de serie zo realistisch is.

Sutatta speelt een meisje dat door haar vriendinnen wordt gepest omdat ze nogal vrij met jongens omgaat. Ze beschouwen haar als een flirt, terwijl ze in werkelijkheid alleen maar vriendschappelijk is met de boys. In een van de afleveringen escaleert dat en wordt ze door een groep meiden belaagd. Zelf heeft ze dat ook meegemaakt, zij het minder gewelddadig dan in de serie, en ze denkt dat tal van andere meiden de situatie herkennen.

Sutatta begon haar carrière in de entertainment industrie toen ze 5 jaar was. Drie jaar geleden speelde ze een hoofdrol in de horrorfilm Ladda Land, gevolgd door de romantische comedy Seven Something en de recente horrorfilm Last Summer.

Maar haar sterrenstatus heeft ze te danken aan Hormones, ondanks een akkefietje toen een foto van haar opdook waarop het leek dat ze crystal meth gebruikte. Haar vader was er als de kippen bij om dat te bevestigen en namens haar excuses te maken. Vorige maand op de verjaardag van de koning kreeg Sutatta van prinses Ubolratana een eremedaille voor publieke dienstverlening, omdat ze haar moeder geholpen had bij haar werk voor diverse stichtingen.

Sutatta wordt nog wel eens herinnerd aan het meth-incident (‘Ik wil er niet over praten. Het is gebeurd en ik wil nu een nieuwe start maken’). En verder is er de druk van de sterrenstatus. ‘Ik kan niet overal naar toe gaan. Ik moet er altijd op letten hoe ik eruit zie. Ik moet voorzichtig zijn, want wanneer ik iets verkeerds doe, is het tien keer zoveel verkeerd. Ik wil normaal zijn, maar dat is nu onmogelijk.’

(Bron: Spectrum, Bangkok Post, 18 januari 2014)

Thailandblog besteedde eerder aandacht aan de serie in de posting Geen condoom? Dan geen seks.

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website