Flower land Pattaya nabij Maprachan meer

Door Lodewijk Lagemaat
Geplaatst in Achtergrond
Tags: ,
6 december 2018

In een fraaie en kleurrijke folder wordt Flower land Pattaya aangekondigd. De opening zou op 1 december 2018 plaatsvinden. Helaas een zeer optimistische kijk op het nieuwe project, want het geheel was nog lang niet af.

Het geheel oogt groots en futuristisch. Het park is in verschillende thema’s opgedeeld. Zo onderscheidt men de Magic tree, de Himmapan dome, de Eden dome, de Inthanon dome en de Ocean flowers. De verschillende benamingen zullen de Thailand kenners bekend in de oren klinken.

De eigenaar van Tuc Com bezit in dit gebied 6 rai grond. Een 1 rai daarvan wordt nu ontwikkeld tot een bloemrijk themapark. Hij kon echter geen antwoord geven op de vraag waarom op de folder “opening 1 december”staat, terwijl zeker 80 procent in de steigers staat.

Even nieuwsgierig bij de Ocean flowers gekeken.In het midden staat een rond aquarium waarom heen gelopen kan worden, de muren van de ruimte zijn beschilderd met onderwater taferelen. Zeker geen Underwater world zoals aan de Sukhumvit Road.

Voordat mensen door deze aankondiging van de folder naar Flower land Pattaya gaan, moet zeker tot februari geduld geoefend worden, anders is het één grote teleurstelling.

No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website