Op de nationale luchthaven van Thailand, Suvarnabhumi Airport, kan je bij een aantal automaten ook zelf inchecken. Helaas kan het nog maar bij een beperkt aantal luchtvaartmaatschappijen, waaronder KLM.

Op Schiphol is het al langer in gebruik. Je kan er gebruik maken van talrijke Self-service check-in kiosken. Self-service check-in is snel, comfortabel en makkelijk. Dit houdt in dat je zelf incheckt met behulp van machines (kiosken). De kiosken staan vlakbij de incheckbalies van de luchtvaartmaatschappijen.

Ook Suvarnabhumi kent dit systeem. Helaas nog maar voor 10 luchtvaartmaatschappijen: Thai Airways, Lufthansa, Cathay Pacific, Austrian Airlines, KLM, Transaero Airlines, Air France, British Airways, Kenya Airways en Delta Airlines.

De automaten om in te checken staan op de 4e verdieping. Natuurlijk kan je ook online inchecken, dat is wellicht nog gemakkelijker.

No votes yet.
Please wait...

3 reacties op “Zelf inchecken op Suvarnabhumi Airport”

 1. Cor zegt op

  Op 19 december die palen gezien. Ook EVA Air staat er tussen. Maar met de EVA app op mijn telefoon gaat inchecken wel zo makkelijk.

 2. ruud zegt op

  Eerst naar de automaat en daarna naar de balie om je koffer in te leveren.
  Ik vraag me af hoeveel tijd je daar mee wint, als je er tenminste geen tijd mee verliest.
  Je kunt echter wel zelf een plaatsje uitzoeken, in plaats van dat de medewerker aan de balie het voor je uitzoekt.

 3. David H. zegt op

  Online check in prima , maar als je dan weer t in de rij moet voor je baggage af te geven , verlies je daar weer de gewonnen tijd .Op Schiphol is dat prima ,daar kan je met die scann automaat je baggage inleveren (althans 3 jaar geleden ,want zolang dat ik nog eens in de lage landen was …) , daar is wel tijdwinst en geen aanschuiven meer .


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website